od looxman 29. 12. 2008 05:03
Toz,ako som spomenul,nebolo casu vysledovat spravanie sa CPU pri jednotlivych rezimoch(tri dni som len patral preco tato utilita prestala fungovat,spravil som novy reinstal systemu,nic nepomahalo,nakoniec som nasiel chybu v tom,ze som odstranil aplikaciu na mapovanie klaves a ta klaveska na tuto utilitu bola nefunkcna a potom som musel sa uz vratit do UK)Moj uzaver vysiel z toho kratkodobeho zistenia a nemam teraz moznost si overit este raz moje uzavery.Mozno sa mylim,ale nesuhlasim s uzaverom,ze nieje mozne taktovat jeden procesor pre kazdu aplikaciu zvlast.V tom nastavovaciom programe je zoznam programov s jednotlivymi aplikaciami v roznych vykonovych nastaveniach.Len ich treba preddefinovat.Hovorim,nemal som cas ist do hlbky a teraz nemam moznost overit svoje tvrdenie v praxi.A myslim,ze aplikacia na popredi ide vzdy podla toho nastavenia(ale musi byt nadefinovana) a procesy na pozadi idu podla predvolenej napajacej schemy.Ved to vyskusajte,kto ho ma.Spustite aplikaciu(napr-prehravanie videa,nastavte vsetko na maximum) stlacte tu kombinaciu(tusim Fn+F6-nepamatam) potom si spustite nejaku inu,trebars ICQ,vyvolajte klavesovou skratkou utilitu,nastavte minimalne hodnoty.Spustite si nejaky realtime monitorovaci program na frekvenciu CPU a prepinajte medzi tymi dvoma preddefinovanymi aplikaciami,ci sa bude menit frekvencia CPU.Na takuto zbeznu kontrolu by to mohlo stacit,ci sa to sprava tak,ako si myslim.
FSC U9200,T7700,2GB,320GB+ext.500GB+160GB,WXP SP3,replikator portov,car/air adapter,2x baterry 5200mAh+3600mAh secondary,2xFSC Loox720,GPS BT339,GNS843TMC........atd.