Pred pár mesiacmi som si kúpil nový notebook ASUS M51TA. Viem, ASUS je naozaj slabá značka, myslel som na to, riskol som to a tu sa ukázali následky.
Ale k veci: Na notebooku je predinštalovaný Windows Vista Home Premium 32-bit. Pripojil som tlačiareň cez USB rozhranie, tlačiareň sa automaticky nainštalovala a bola pripravená na použitie. Ale akonáhle som dal vytlačiť skúšobnú stranu, nič s nedialo a po chvíli mi vo fronte čakania napísalo: (viď. priložený screen).

To isté spraví aj keď dam tlacit nejaký wordovský dokument. Spočiatku som si myslel, že to je tlačiarnou, preto som skusal rozne nastavenia dokonca som preinstaloval komplet vistu a na cistu skusal tlaciaren a nič.
Vyskusal som teda aj inu tlaciaren (Brother HL-2030), o ktorej na extrahardware pisali ze si s vistou rozumie vyborne ( http://www.extrahardware.cz/test-lasero ... c?page=0,5 ). Ale bohuzial, aj tato tlaciaren sa sprava rovnako.
Preto sa pytam, ci je mozne aby bolo vo viste niečo blokovane alebo nespravne nastavene, pretože aj cista preinstalovana vista na noteookoch ASUS nie je celkom cista, asus tam pridava svoj softver atd. Cize moze byt v tej viste aj nieco nespravne nastavene resp. nieco tlac blokuje. Ale naco mi je notebook, na ktorom sa neda tlacit?
Preto sa pytam, ci niekto nemal podobny problem alebo niekto kto by mi vedel poradit. Ako poslednu moznost vidim vadu HW notebooku, čiže reklamácia.
Vsetkym vopred dakujem.