HP 6510b-čtečka vs. SD karta

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod A12A 8. 1. 2009 15:58

cus mam takovy problem...
mam HP 6510b, Xp,SP2 a zlobi me ctecka karet(nebo SD karta samotná?) s MMC kartou kterou pouzivam k mobilu problem nemam. vsechny operace jsou bez problemu(kopirovani, formatovani atd..)

ale na Vanoce jsem dostal fotak Lumix fs3 a k tomu SD Sandisk Ultra II 2 Gb. problem je v tom, ze kdyz tuhle kartu dam do ctecky, tak muzu pouze z karty kopirovat do pc. nikoliv naopak. format karty taky nejde. ani nemohu smazat jedlotlive fotky... nevite nekdo co s tim?

vcera jsem tu kartu daval do Asuse a Msi a vsechny tyhle operace normalne sli... diky za rady :tleskani

PS: tlacitko LOCK mam samozrejme v poloze UNLOCK :)
A12A
Junior

Odeslat příspěvekod pompo362 8. 1. 2009 16:34

Mel jsem uplne stejnej problem. Nefungovala mne microSD v adapteru s notebookem. Ale jenom v tyhle kombinaci. MicroSD v jiny ctecce sla, jina SD karta v notebooku taky sla. Takze vylozene si jenom nesedly tyhle dva kusy.

Co s tim ti neporadim, protoze mne taky prestala fungovat mechanika a protoze to bylo 2 tejdny po koupi, tak mne vyrobce vymenil notebook za novy kus, kde ctecka fungoval bez problemu.

Ale mozna to zkus reklamovat. Mne se to chovalo naprosto stejne, jak to popisujes...
pompo362
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 9. 1. 2009 01:47

Updatuj Windows. Je vsak mozne, ze workaround neexistuje (s 2GB SD kartami su obcas problemy)

C
CeCo
VIP uživatel