Dell vostro V13

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod sion89 20. 2. 2010 08:59

gratuluji :)
Dell Vostro V13
sion89
Junior

Odeslat příspěvekod sion89 20. 2. 2010 18:32

jak se ti libi? :) co na nej rikas? ja uz ho pouzivam cca 14dni a nemuzu na nic nadavat :)
Dell Vostro V13
sion89
Junior

Odeslat příspěvekod Peter Kamenský 21. 2. 2010 23:08

Zatiaľ pohoda.Predajca mi inštaloval OS.Nejdem ale spojazdniť bluetooth.Neviem vôbec nájsť kde vlastne je nejaká ikona.Momentálne sa pripájam na net cez PC Suite cez kábel Nokia N86,ide to v pohode ale ja chcem skúsiť pripojenie cez bluetooth,dúfam že sa to dá.A druhá vec čo neviem je využitie modulu Dell 5540 HSPA Mobile Broadband Module.Malo by to byť možnosť použiť internet operátora ale nieviem ako.
Peter Kamenský
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mh 21. 2. 2010 23:27

sion89: zkoušel si nějaký ten grafický editor? Není to moc velká brzda?
mh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Peter Kamenský 21. 2. 2010 23:33

Veru nie,klasické otvorené okná.Nejaký film,Skype,Firefox aspoň 20 stránok otvorených,poštový klient,nejaká flash hra. Zatiaľ nič viac.Má to kvalitný matný display.Mám Vaio,tiež dobrý ale to led podsvietenie je ozaj paráda.
Peter Kamenský
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peter Kamenský 24. 2. 2010 18:27

Bluetooth som spojazdnil takže zdielaný internet ktorý používam v mobile sa dá pekne cez bluetooth využiť.
Peter Kamenský
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sion89 3. 3. 2010 10:18

mh píše:sion89: zkoušel si nějaký ten grafický editor? Není to moc velká brzda?

zkousel jsem a naprosto bez problemu, bylo to na SSD 60GB Corsair Reactor
Dell Vostro V13
sion89
Junior

Odeslat příspěvekod PC 12. 3. 2010 16:52

Jaký je vlastně rozdíl mezi Vostrem V13 a novým Latitudem 13 ? Mě se zdá že to jeden a ten samý NB a liší se jen úrovní služeb...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 12. 3. 2010 17:02

na 99% to bude to stejné, max. se bude lišit výbavou (latitude má tuším dostupný TPM čip a podle tech.spec. by mělo být dostupné i s SSD)
.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod sion89 12. 3. 2010 17:03

Ano, u Latitude bude mozne vybrat v konfiguraci i SSD.
Dell Vostro V13
sion89
Junior

Odeslat příspěvekod PC 12. 3. 2010 18:27

Hm a co byste říkali na verzi s Celeronem ? Nevíte jak ho třeba získat z Německa ?
PC
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 12. 3. 2010 18:41

já bych celeron nebral, kdyžtak CULV pentium nebo core.
z německa - přímo od dellu jedině přes nějakou německou adresu. do zahraničí ti to nepošlou, spíše by tě odkázali na cz pobočku.
z nějakých běžných obchodů - to záleží, jestli by byli ochotni poslat do CZ.
.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod PC 12. 3. 2010 19:12

Hm, takže to asi padá i možnost že bych si koupil ten Alienware :( Proč nemůžou všude nabízet všechno za stejnou cenu (minimálně v €U ?)
Když už AW dorazilo i do čs. shopů mělo by bejt na Dellu.cz... Nj. holt tohle není ani Německo ani USA...
PC
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 12. 3. 2010 19:20

PC píše:Hm, takže to asi padá i možnost že bych si koupil ten Alienware :( Proč nemůžou všude nabízet všechno za stejnou cenu (minimálně v €U ?)
Když už AW dorazilo i do čs. shopů mělo by bejt na Dellu.cz... Nj. holt tohle není ani Německo ani USA...

Nekoupis si to stejne, takze pismenka "ze bych koupil ten Alienware" ... budou znamenat neco uplne jineho, protoze i kdyby to nabizeli, mohl bys debatovat o moznostech dalsi 2 stoleti a stejne bys to nekoupil a zvlaste se divim, ze kupec Tveho kalibru uz dospel az Add to Cart.

Pardon za OT, ale tohle mi nedalo ...
Naposledy upravil KineCZek dne 12. 3. 2010 19:28, celkově upraveno 1
Důvod: V poradku, tez jsem mel nutkani...
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod sion89 12. 3. 2010 19:48

PC: ja jsem si koupil Vostro V13 z USA a pohoda :-) nechal jsem si ho tam poslat ke kamaradce a od ni pak do ČR ke me domu..
Dell Vostro V13
sion89
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka