HP, Acer, 15,6", 15-17k bez DPH, kvalita, 3h+, Mafia2/GTA4

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Yankee_VB 31. 8. 2010 11:13

VeeKey: Blbce ze sebe děláš akorát Ty. Přečti si posledních 15 témat na fóru a zjistíš, že celé stádo hledá podobnou sestavu.
Naposledy upravil Yankee_VB dne 31. 8. 2010 11:16, celkově upraveno 1
Yankee_VB
Junior

Odeslat příspěvekod wizaard 31. 8. 2010 11:16

VeeKey: Pokud jsi tak zkušený, jistě víš, že bez kvalitního vstupu není kvalitní výstup. Blbce z Tebe nikdo nedělá.

Máš externí monitor? Jinak mě překvapuje, že na veskrze grafické použití chceš notebook s tak nízkým rozlišením.

Za ty peníze a s danou výdrží + s takovým výkonem není nic lepšího než ty Acery TimelineX 5820TG. Alternativa je v novém "hliníkovém" Pavilionu dv6, který se ale moc hezky zahřívá, ale zas má trochu pevnější tělo. O něm je tu na fóru taky dost informací. O 5820TG samozřejmě mnohem, mnohem víc.

viewtopic.php?f=907&t=1118470&p=7602159
Lenovo ThinkPad T420s | HTC 8X | Xbox 360

Lenovo Blog CZ
wizaard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod VeeKey 31. 8. 2010 11:23

Externí monitor zatím nemám, časem asi budu pokud ho budu potřebovat :-) jinak rozlišení 1366X768 px mi stačí :-) (mám to teď) (btw. dřív jsem dělal na 1280x800 :-D a taky to stačilo...)

Ten pavilion je tenhle?
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-3040ec-d168498.htm

Jestli je to kvalitní, tak to vezmu radši HP :D protože na ten acer si fakt netrofnu (u nás v ČB jsou asi 3 hp servisy :-) )
VeeKey
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 31. 8. 2010 11:34

VeeKey:
Tak záleží, co děláš, jestli jsou pro tebe důležité barvy (tím pádem nutný ext. LCD jiného než TN typu - IPS, PVA), nebo o věrnost barev nejde (stačí TN monitor popř. nějaký solidnější notebookový s vyšším rozlišením).
Ale to asi jako grafik víš, jaký je rozdíl mezi 6bit TN panelem a 8/10bit IPS/PVA.

Kvalitativní rozdíl nebude výrazný, každý ntb má něco. Pavilion o něco pevnější kastli, 5820 je zase lépe chlazený+vypínatelnou grafiku - výdrž.

Btw. je to Pavilion, takže i když ho dáš k vám do servisu, i tak ho budou muset posílat do centrálního (který v CZ už naštěstí je, dříve muselo vše do PL), běžné autorizované servisy opravují pouze business řady.
.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod wizaard 31. 8. 2010 11:38

VeeKey: Pokud sis přečetl vlákno, na které jsem odkazoval, víš o tom Pavilionu dost.
Lenovo ThinkPad T420s | HTC 8X | Xbox 360

Lenovo Blog CZ
wizaard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod VeeKey 31. 8. 2010 11:43

Barvy nejsou důležité :-) neživím se grafikou...
Samozřejmě, že pro grafiku je ideální EIZO ips displej... :)

Vezmu ten pavilion. našel sem recenzi a výkonově jě pro mě super :)
teď ještě z asusu dostat ty penízky a hurá na nákupy pořádnýho stroje:)
VeeKey
Junior

Odeslat příspěvekod C3luar 31. 8. 2010 12:37

No ja by som povedal že blbec niesi ale asi znalosti tiež nemáš keď chceš za smiešnych 15 000 +- herný , multimediálny NB a ešte kvalitnú konštrukciu , výborné chladenie.

Ja som tiež chcel nový Golf a najradšej by som sa zmestil do 5000 € s kompletnou výbavou nevieš o niečom ? ? ?

PRE VŠETKÝCH:

Toto nieje zábavná relácia toto je fórum kde sa predávajú rady a skúsenosti ľudom ktorý naozvaj niečo potrebujú vedia sa vyjadriť a vedia aj koľko sú schopný investovať.

Je tu xxx tém od ľudí ktorý chcú za pár korún nemožné veci opakovať všetky rady by bolo zbytočné a preto skús použiť v pravom hornom rohu "okienko vyhľadávať"

o<:)
---------------------------------------------------------------
NB:
>Toshiba Satellite P50B (new 2014)
>Toshiba Satellite A-300 (6 years and still run ...)
>Toshiba Tecra A8 (sweet dreams)
Mob: NOKIA Lumia 625
Auto: Ford Fiesta (MK6)
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod VeeKey 31. 8. 2010 14:21

Už jsem rozhodnutý. Vezmu toho paviliona. :-)
Jen ještě musím dostat peníze z alzy, abych si mohl ten pavilion pořídit
VeeKey
Junior

Předchozí stránka