a je tam tato grafika (3GB NVIDIA® GeForce® GT 555M Graphics Card). Rad si zahram hry a som zvedavy ci laptop vydrzi nejake tie 3-4 roky... Cena je celkom dobra, za nejakych 900 libier a mam moznost 15% zlavu... Je tato grafika este stale dobra? Predsa len tie vyssie rady (GTX 560 ci 680) zacinu na nejakych 1100-1200 librach.
tam zase na vyber ina grafika nieje a ani hd ready display... Inak som najskor rozmysal nad i5, 6GB ram, GT555 1 GB, HD ready display, ale za rovnaku cenu mam i7, 8GB ram, 3GB gt555m, a FullHD display, neviem preco dali taku dobru akciu, tak asik tak
ono ani nejde si zahrat vsetko na plne detaily, skor aby laptop vydrzal a dal sa tam zapnut za 2-3 roky trebars Company of heroes 2, Civilization 6, ci nieco podobne. Mam skoro 5 rokov toshibu satelite s grafikou GeForce 7600 a bola to moja najlepsia kupa a doteraz si tam mozem zapnut StarTrek online, ci Lotro a ci Mass Effect, sice na nizke detaily, ale aspon si moze clovek zahrat... Hravam teraz skor na OnLive...
Herní výkon GeForce GT 650 vybavený DDR3 grafické paměti, leží někde v bývalém 2011 high-end kategorii mezi GeForce GTX 560M a GTX 460m. Představení je mimořádně dobrý v shaderu těžkých her DirectX 11 a měřítek. Nicméně, 128-bit rozhraní paměti bylo překážkou v případě DDR3 grafické paměti je zaměstnán. I přes pomalejší Frekvence jádra 735 MHz pouhých by GDDR5-verze karty bude mnohem rychlejší. Náročné hry jako Battlefield 2011 3 bude hratelné v 1366x768 a střední nebo vysoké nastavení. Méně náročné hry, jako Modern Warfare 3, lze snadno přehrát na maximu nastavení a rozlišení 1080
(pardon je to z Google překladače) v HD raeady na střední či vysoké a to je o třídu výš tak my neříkej že gt 555m dáva BF3 na střední či vysoké v FHD gt555m není stavěná na hry ve FHD (GeForce GTX 560M rozjede ten Battlefield 3 na to tvé nastavení)