Ahoj kluci,
muj staricky Dell D620 dodelava (pet let mu bylo), vykonove to jakz-takz jde (mam tam ted rozsirenou pamet), furt jsem s nim schopna nejak pracovat - spis se mi rozpada sasi.
chtela bych tedy novy (tedy chtela, zatim ne uplne potrebovala)
ma to byt pocitac - zase neco unesu a potrebuji na tom i pracovat. hodne, opravdu hodne pisu, delam s velkymi dokumenty - co do delky i velikosti souboru a chtela bych i fotky upravovat a mozna (ale to opravdu mozna) strihat videa - tedy to by chtel muj muz).
takze chci slusny citelny displej (tim padem asi matny), slusnou klavesnici (nerozporuju koupit i externi, ale to nejde nosit sebou vsude). vykon tak nejak, aby treba zas pet let vydrzel na beznou kancelarskou praci (ja nejsem technologicky inovator - vskutku ne) a slusne sasi - nemam doma vyhrazeny stul, kolikrat ho drzim na kolenou, do toho deti a tak. ted Dell mi tak nejak vyhovoval, ale kolegove na ty nove uz dost nadavaji.
cenovy limit rekneme 20-25k, slo by mozna navysit, ale to by uz chtelo zasadni argumenty.
prijemna by byla web kamera - jakakoliv a podsvicena klavesnice - ale ty jsem schopna se vzdat. na vydrzi baterii nelpim
rozmery displaje mi vyhovuji a vaha je v norme - 2.6 kg, ale o moc vice se mi nosit nechce
alespon znacku mi poradte. nechce se mi kupovat sunt, co se mi za rok rozpadne.
dekuji prevelice
conny