V rodině máme Acer 6464, už 5let starej, pořád funkční (po přidání RAM, výměně HDD). Celkem spokojenost, nosil jsem to 4roky denně do školy, od tý doby leží na stole jako kanclPC. Displej má lepší než 90% současně prodávaných notebooků (1680*1050). Jen nějak přestal fungovat jeden USB port, ulomily se packy displeje (takže displej nezacvakne při zavření, což ale vůbec nevadí). Jednou reklamace LCD s vadnejma pixelama, teď tam nějaký taky jsou, ale na kancelářině to nejde vůbec poznat (hodně jemnej displej), pant je naprasknutej, ale pořád to funguje
Pak ještě jeden Acer 4502 myslím, ten je tak 7let starej plus mínus rok. Doteď funkční jako HTPC, jen přidána RAM a vyměněn disk, je takovej rozhrkanej, párkrát spadnul, občas je na displeji čára mrtvých pixelů (asi jak spadnul)
No a teď mám Thinkpad x220i tablet, stáří jeden a půl roku, doufám že tak dalších 5let vydrží.
Tam mám problém jen s upadením gumových pacek (to je specialita tablet PC) co drží displej před otáčením v zavřené poloze.
Další problém je že se horní klávesy (F1, F2...) obtiskávají do obrazovky

Sice na ní mám fólii, protože přecejenom tím perem + prachem se to poškrabe při psaní, ale tohle by se nemělo stávat