Herní notebook

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hnedahlava 4. 4. 2013 08:03

A na to jsi prisel kde? Kazi se stejne jako jakakoliv jina znacka.
hnedahlava
Junior

Odeslat příspěvekod Bespi_ 4. 4. 2013 09:20

MSI GE60 taky neni spatnej. Ale obecne uvazovat o hrani mimo zasuvku je trochu zbytecne, pac mimo zasuvku je vse "podtaktovane" a i tak baterka vydrzi strasne malo. Co taky cekat kdyz tyhle NB maji 120W + zdroje :-) .

Je to tak trochu jako hrani na mobilu ... muj mobil s WP 7.8 dokaze vydrzet tyden bez nabijeni, pri hrani se ale i na nabijecce vybiji :D , rikat jak dlouho to zvladne bez ni asi nema cenu, ale asi tak podobne jako ten NB :-) .
Bespi_
Junior

Odeslat příspěvekod Ahzs 4. 4. 2013 09:29

Doporučuji:
buď 17":
http://www.softcom.cz/produkt/dell-insp ... y/?flist=1

nebo 15":
http://www.softcom.cz/produkt/dell-insp ... y/?flist=1

Je to Dell, takže tam máš záruku NBD (oprava do druhého dne) a na hraní za ty peníze je to myslím velmi slušné.
Ahzs
Junior

Odeslat příspěvekod hnedahlava 4. 4. 2013 09:34

Tak doporucovat notebook na hry, ktery ma o 50% mensi vykon nez GT650M :)
hnedahlava
Junior

Odeslat příspěvekod burys 4. 4. 2013 09:41

Sice podle mých zkušeností nejsou, nebo nebyly notebooky MSI nic moc z hlediska pevnosti konstrukce atd... Ale herní notebook do 25000Kč, tak zde je jasná volba MSI GX60. Pochybuju, že se tento typ notebooku nějak extra moc přenáší, takže by to neměl být problém. Chlazení by mělo být také dostačující a v této ceně nic s výkonnější grafickou kartou není. Kartu trochu brzdí procesor, ale rozhodně ten procesor až tak slabý není. A přiznejte si, že Ideapady zase neoplývají nějakou extra pevností. SLI taky není vždy výhra a i tak je 7970M výkonnější.
burys
Junior

Odeslat příspěvekod hnedahlava 4. 4. 2013 11:47

Tak rozhodne radeji Y500 nez GX60 s tragickym CPU.
hnedahlava
Junior

Odeslat příspěvekod mikiqex 4. 4. 2013 16:20

"Herní" a "Notebook" jde dohromady asi tak, jako "Herní notebook" a "za 25 tisíc". Notebook už z principu nemůže být pořádné herní zařízení, protože velký výkon produkuje velké množství tepla a to se z kompaktního těla notebooku nemá kudy odvádět.

Z tohoto důvodu musí být výkonnější notebook co největší, což je zase rozkol s tvrzením "tahám ho všude s sebou". Za tyto peníze seženeš pořádnou mašinu leda z USA, bez doplatku cla a daně.

Jinak jo, Y500 není úplně špatná volba. Kéž by kvalita Lenova zůstala u kvality IBM, nicméně to by asi bylo za trochu jiné peníze...
mikiqex
Junior

Odeslat příspěvekod s-u-l-i 15. 4. 2013 17:56

Tak Lenovo už mám doma 10 dní a jsem spokojen. Příjemně překvapila výdrž, která byla nad 3 hodiny když jsem celou dobu hrál. Také zvuk není špatný, ale chybí subwoofer pro basy (já osobně teda připojuji repráky). Neni asi nic špatného co bych mu vytknul. Za ty prachy dobrá investice !!! :) Díky všem za radu
s-u-l-i
Junior

Odeslat příspěvekod PetrVorel6 19. 11. 2013 14:05

Ahoj,
rád bych sehnal nějaký levný notebook, na kterým by se aspoň nějak daly hrát hry. Zalíbil se mi tento model.
http://www.srovname.cz/lenovo-b575e-593 ... /k.2566875
Co si o tom myslíte?

Díky
PetrVorel6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alfah4ns 19. 11. 2013 19:29

Soucastky z netbooku ve velkem tele.
Nove hry neprichazi do uvahu.
alfah4ns
Ex-moderátor

Předchozí stránka