Notebook na práci; 15,6" ;15-20t Kč

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod padavan 3. 1. 2014 12:40

rozpočet: 15-20t Kč
určení notebooku : kancelářské aplikace, chtěl bych po dlouhé době zkusit i hry (novější), officy
velikost: 15,6" a vyšší
hmotnost: nezáleží
displey: nezáleží (nejlépe všechno kromě lesklého, ten jsem měl dosud a nebyl jsem moc spokojen)
odolnost: notebook bude vždy 1x týdně přenášen (koleje), řekl bych tedy mírně zvýšené požadavky na odolnost
výdrž na baterie: nezáleží, budu mít vždy v síťi
design: nezáleží (snad by mi vadilo, až kdyby byl růžový)
servisní možnosti: stačí mi standartní záruka
konektivita: nic speciálního nepotřebuji
ostatní: HDD mi stačí 500 GB, nejlépe již s Win 8, nedokážu si představit život bez numerické klávesnice xD, chci aby mi vydržel alespoň jako můj dosavadní notebook (cca 4 roky),
kandidáti:
Kód: Vybrat vše
http://www.alza.cz/porovnani.htm?c=NT165s7d3;HPBN1056i;HPBN1056k3;NT362g5

Budu samozřejmě rád i za jiné. Díky
padavan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 3. 1. 2014 13:16

Pokud notebook nebudete přenášet a budete ho mít v síti (což si vlastně můžete vybrat za podobné peníze lepší desktop), tak vezměte Ideapad Y510p.

Nejnovější hry zvládne docela dobře a proti ořezané GT740M v E540 je to celkem rozdíl. Ale ta taky není určená ke hrám ;-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Junior

Odeslat příspěvekod padavan 3. 1. 2014 13:30

Stolní opravdu ne, bude se převážet každý týden na koleje... Vydrží něco ta řada ideapad?
padavan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 3. 1. 2014 19:41

Pokud to bude transport v dobrém batohu/brašně a jen mezi stole doma na koleji ano, ale na nošení na přednášky a tak, no nevím...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod padavan 3. 1. 2014 20:49

myslíte že je dobrá volba i ten probook ? Ten ideapad je pěkný, ale musel bych investovat ještě do winů...
padavan
Kolemjdoucí