Čau lidi.
Chci pořídit nový notebook do 25k na
1.Produkci hudby v DAWs převážně v Fl Studiu (+ 100-200GB pluginy,samply) ,
2.Míchání hudby převážně Traktor
3.Hraní her - CaC,COD,Skyrim rád bych na tom zahrál GTA V až vyjde ven aslespon na minimální detaily,
4.Tvorba plakátů v Gympu
15 display
Hlavní je pro mě aby na ten notebook byl spoleh, nechci přijet do klubu a začít něco řešit nebo aby v pulce setu spadl systém to je pro mě priorita. ( proto jsem také přemýšlel o Apple, než sem se dozvěděl že bych musel za x desetitisíc dokupovat originál pluginy a aprogramy a DAW)
Konektivita aby byla nejlepší s USB externími zvukovými kartami NI A2DJ, a z mix.kontrolery
Taky by bylo fajn když někde jedu tak skládat po cestě, tak aby baterka chvilku vydržela, ale je mi jasný že když chci mašinu i na hry tak je to téměř neslučitelný.
Odolnost by byla fine, popel z cigár se na párty prostě neuhlídá.
Optická mechanika nemusí být.
Nechci HP,Toshibu ani jiné podobné značky kdy tejden po záruce se něco stane. (Tedy pokud nevíte o vyjímce)
Těch notebooků a variant co jsem prostudoval už je po 3 týdnech opravdu obrovská takže vám sem hodim jedinýho favorita, který je ale bohužel ze zahraničí ale je to kvůli ceně. Co vy na to šli by jste do toho ? Nebo v podobné cenové gategorii najdu něco v čechách nebo na jakých stránkách v zahraničí ?
http://www.ebay.com/itm/Lenovo-IdeaPad-Y50-i7-4710HQ-FHD-GTX860M-4GB-16GB-8GB-SSD-1TB-Backlit-Gaming-1YR-/141491624151
PS: Prosím aby příspívali lidi co tomu opravdu rozumí,nejlépe mají se strojem který doporučují zkušenosti, kouknout na alzu, najít si výkon procesoru a graf. karet si umí i blbec... Předem dík