Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Python.p píše:Docky....
Tak on je rozdíl když je něco dělané na 5 let aby se to nerozbilo a nebo na 2 s tím až to umře nejlépe týden po záruce.
Radši 2x bazar T420 než jednu novou B50.
Záruka je u prodejce i při repasu. S tím kurýrem si seš jistej?! A pohlídat původ, např česká klávesnice.
swarm píše:Speciálně lenovo B50 a G50 bych kvůli konstrukci nebral, ale jinak souhlas s repasy - já tam ještě vidím problém často v ojetých kloubech a baterce, která už má větší část života za sebou.
Na druhou stranu teď jsem bral už třetí vyřazený HP EliteBook 8470p s i5 za 5,5 tisíce a zatím všechny měly baterku na >90% původní kapacity (po 3 letech provozu), protože je to z firmy, kde makaly hlavně zavřené a v dokovací stanici.
Principiálně bych ale třeba vůbec nebral cokoli od repasníků, kde není česká klávesnice.
pavel14 píše:Zdravím,
žádám Vás o pomoc při výběru ntb pro rodiče. Bude sloužit na prohlížení internetu, youtube, nějaký film a případně office... Budou ho přenášet maximálně po bytě (95% času bude na stole připojen k napájení) Cenu bych viděl +-10 tis. Kč včetně OS. Rozhodně chtějí nový, nikoliv repas.
Teď parametry, minimálně 15" display ale lepší by byl určitě 17,3". Vzhledem k využití bude stačit stroj s procesorem pentium/celeron nebo mám vzít něco s i3? 4 GB stačí? Pravděpodobně bude lepší vybrat něco bez dedikovné grafiky...
Za 10k se nechá koupit "rozumný" 15" ntb ale 17,3" na 10k spíše začínají a se základními komponenty.
Předem děkuji za návrhy a rady
dockalacek píše:Osobní zkušenost nemám
Python.p píše:Proč? Máš racionální důvod, nebo je to jen výkřik do tmy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků