Hledam notebook v uvedene uhlopricce.
- Rozliseni FHD a vyse. WQHD nebo UHD snesu, ale nelpim na nem.
- Pozadavek na moznost kresleni na dotykovou obrazovku, tim se vse “komplikuje”.
Idealne moznost otocit jako Surface Book 2, flip je OK take, ale spokojim se i s moznosti rozevreni na 180 stupnu napr. na zp. Lenovo T470.
8, idealne 16 GB pameti.
GPU, HD620, kdyby bylo neco lepsiho ..., ale pri konbinaci vseho co bych si pral nelze.
- Disk 256 - 512 GB.
- i5, i7 8. generace. Alternativne AMD, nemam nic proti.
- Moznost eGPU, tzn. TB3.
- Solidni telo, “look ‘n feel”, z Lenova rady T a X jsem v posledni dobe na rozpacich.
Ucel.
- Mam WS na pevne IP na lince 100/100, cokoliv slozitejsiho mohu skrze RDP.
- Toto ma byt prevazne terminal na lehky lokalni webovy vyvoj, vyvoj pro ctecky carovych kodu, opet spise web, drobne Kotlin, C#, atp. Potrebuji aby to lokalne zvladalo CAD na urovni vykresu 2D neco malo v Rhino, ale opravdu male veci. A Unity3D s Visual Studio. 95 procent 2D aplikace na trivialni urovni.
- Libil by se mi samozrejme Surface Book 2, 13”, klidne i s zakladni GPU, HD620, ale rikam si, ze kdyz mi lezi “ladem” 1080 TI, je skoda kupovat si zarizeni s absenci TB3.
- Zatim mi nejlepe vychazi HP x360. Zene jsem vybral loni 15” a spokojenost. Kdyby se vsak naskytlo neco zajimavejaiho, tenciho, tissiho, proc ne.
- Rad bych treba novou X1 Yoga 4th, ktera ma mit kovove
telo, ale opet cena a v jejich pripade dostupnost v lete. Rad bych neco nejpozdeji do mesice.
- Rozpocet idealne do 35 - 40k bez DPH.
- NBD a spol. Zatim mam i druhy - xTy firemni notebook. Preziji, problem je v SW na nich. X ruznych antiviru. Instalace cehokoliv po generovani hesla podporou v pracovni hodiny, tolik bottleneck m, ze i otevreni Outlook, mimochodem 32bitu, protoze pluginy, se casto sekne. Restart trva cca 7 - 8 minut atp..