Lámání pantů

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod MI'RA 13. 4. 2005 08:15

cache píše:Ale ak vrzgaju panty, odporucam nejako rozobrat a namazat jemne vazelinou. Ako rozobrat snad bude v manuale, alebo sa opytat servisneho technika.

zkusim, ale nemam dobrej pocit, ze se v takhle drahy hracce budu rachtat :-)
Clovek muze bejt blbej, ale musi si umet poradit!
MI'RA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod s-l 13. 4. 2005 13:25

Ja bych se toho vubec nevsim ale znamej co ma ten samej mi mejloval ze mu prask pant , tak sem se podival poradne a ejhle prdnuty oba -vlasova trhlina-vymena zdarma cca pul hodiny , cekani na nd. pul mesice (no proste acer)
s-l
Junior

Odeslat příspěvekod bigdoc 17. 4. 2005 07:59

MI'RA píše:
cache píše:Ale ak vrzgaju panty, odporucam nejako rozobrat a namazat jemne vazelinou. Ako rozobrat snad bude v manuale, alebo sa opytat servisneho technika.

zkusim, ale nemam dobrej pocit, ze se v takhle drahy hracce budu rachtat :-)

Ono nejde o to, že vržou panty, to je doprovodný jev - horší je, že se ti v tom bakelitu začnou skutečně dělat prasklinky a trhlinky. To už vazelínou nespravíš.
bigdoc
Junior

Odeslat příspěvekod Veny (novy) 10. 11. 2005 12:49

Bohuzel taky musim na reklamaci s Acer Aspir 1350... asi po 15 mesicich praskly panty... jinak sila, kterou musi clovek display otevrit se nezmenila a drzi porad stejne pevne, tak sem si rikal, ze ho na reklamaci nedam, protoze s nim potrebuju pracovat, ale ted jeste navic zacal kolabovat HDD - cca 50 MB chybnych sektoru... Takze sup na reklamaci... :( PS: Nemate zkusenosti, jak dlouho vyrizeni reklamace trvá? Acer se na letacich chvasta, ze do 5 pracovnich dnu... tak doufam, ze to nebude cely mesic...
Veny (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lauryl 10. 11. 2005 22:25

Mal som pokazené IBM ThinkPad A30 a medzi inými chybami bol aj zlomený pánt.. Bol kovový,kovové telo,ale ked s ním raz niekto poriadne tresknol,tak aj oceľ je na nič...
Mám HP 1,5 roka a pánt je 120%ný. Žiadne opotrebovanie,stále sa otvára rovnakým tlakom.
Mazať ani povolovať pánt neodporúčam,aj ked to praská.... 8)
lauryl
Junior

Odeslat příspěvekod tomp 13. 11. 2005 12:40

ja objevil na mym Aceru TM4102 vlasovou trhlinku na pravem pantu po cca 3tydnech. Okamzite jsem reklamoval, prijeli si pro to od PPLka. Vcera odpoledne mi prisel mail z Acer servisu v Brne, ze muj notebook je opraveny a v pondeli ho poslou zpatky. Trvalo to neco pres 14dnu. Porad cekali na nahradni dil...tak snad se ho uz v utery dockam:-)))
tomp
Junior

Předchozí stránka