Zítra jsi jdu koupit nový HP nc 6020 za 30.000,-

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod expressive 17. 4. 2005 22:13

Takze hned jsem umístím mojí recenzi s detailními fotkami :o 8)
expressive
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza K. 17. 4. 2005 23:08

Už se těšíme :)
Honza K.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod expressive 20. 4. 2005 23:22

A recenze je na světě !
Kde ?
no jednoduše tady :
http://tom.goo.cz/recenze/HPNC6120/

-- tak kdo má zájem, může se podívat, jinak kdyby někdo přeci jenom měl připomínky, či otázky, zde je mejlík tezao@seznam.cz >predmet : nc6120 ,tak to je asi vše ... :o)) good bye.
expressive
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roztočto! 21. 4. 2005 00:52

pěkný stoleček 8)
Připravte zavináče, na snídani jsem zpátky!

nyní pod jménem ES0 2,5,05
roztočto!
Junior

Odeslat příspěvekod cicous 21. 4. 2005 03:43

Ja nevim mel sem uz 6 notasu a nekolik sem jich opravoval ale HP,Dell a dnesni vytvory Compaqu patri k tomu nejhorsimu co jsem kdy videl
Ale je pravda ze v evrope nemate takovy vyber jako tady v Usa a ta cena 30 tisic za to tady mas delo s ATI 9700 a 128 vlasni pameti 15.4 "512 dvdRw 80Gb disk atd...
takze kdyz cty recenze na ceskych servrech tak koukam jako blazen na to co tam pisou a za ty prachy no hnuj zajimalo by me kdo vymyslel ze v evrope je to za 1000 liber a v Usa za 1000 dolcu nevim kolik je libra ale asi hodne vic ne dollar takze evropani proste platej za stejnou vec dvojnasobek nez amici to je ovsem hnuj.
cicous
Junior

Odeslat příspěvekod expressive 21. 4. 2005 15:26

Jo to je takovej provizorní zatím .. :o)) ale hlavní je stále hezky drží, jak posezení, tak i notesy. ! :o))
expressive
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -ph- 22. 4. 2005 14:44

jojo, cicous je fakt bourak, v americe tam je raj, vsichni si vozi svy tlusty zadky a maj lednice jako u nas skrin na saty

s hp mam ty nejlepsi zkusenosti. uz 4 roky mam od nich nb (teda predtim compaq, asi ti uniklo ze je to stejna firma) a zavady zadne.
to ze to v usa vyjde lacinejc je hlavne kvuli dph (u nas zlodejskych 19 %) ja jsem sve nb kupoval v delaware (tam je dan 0%).

byli jsme i prodejcem v usa upozorneni ze zaruka neplati jinde nez v usa. asi z 20 nb byla jedina oprava cd/rw mechanika. kamarad sel u nas do hp, s tim, ze si opravu zaplati. oni sami ho vsak upozornili na to ze jelikoz nb koupil pred necelym rokem (vedeli i vjake prodejne v usa) je v zaruce, tudiz mu to vymenili zdarma. tomu rikam jednani

momentalne uz rok mam hp ze5630us, spokojenost...
-ph-
Junior