Jaká je nejlepší značka notebooku...??

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod dabel 10. 5. 2005 15:47

Ako svoj 5. notebook mam Sony - a treba povedat, ze co sa displayu tyka, jediny, kto sa "chyta", je Toshiba - pri rovnakej kvalite ma ale Toshiba viac odrazov. Takze ak kladiete doraz na display, je Sony jasna volba.

Inak donedavna som mal "low-end" znacku Gericom a pocas 2.5 roku, co som ho mal, som bol spokojny.
dabel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Compiik 10. 5. 2005 16:04

ASUS, IBM, ACER(pouze jestli chces mene investovat)
Compiik
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 21. 5. 2005 13:12

Apple PowerBooks.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Dusan 21. 5. 2005 17:27

pavel_nadrchal píše:Doporučil bych Acer, jednoznačná volba, co se týče ceny a vybavení!v/quote]

Jo Acer je skutecne jednoznacna volba. Ovsem jenom do te doby nez se na nem cloveku neco poroucha a pak zjisti kvalitu servisu, respektive jeji absenci.
Dusan
Junior

Odeslat příspěvekod cambel 29. 5. 2005 19:57

No, já bych doporučil Prestigio. 3 roky záruky, osazená 512Mb jen jedna pozice Ram, druhá volná k dalšímu rozšíření, oproti Aceru 5400 ot. disk, který dost zrychlí výkon, navíc na akumulátor vydrží mnohem déle než Acer. P157 má běžně 8 článkový akumulátor oproti 6 ve stejné kategorii u Aceru. Náhradní baterie 8 článková (4.30 hod. výdrž) navíc k Prestigiu P157 stojí 998,-Kč, na Acer určitě mnohem víc.Prestigio osazuje notebooky diosplay s vyššími rozlišeními, což někteří z nás také ocení. Dílenské zpracování je tak na stejné úrovni, prostě plast. Servis je u Prestigi bezproblémový, zajišťuje ho Český servis, který má pobočky v každém větším městě. Cena Prestigia na úrovni Aceru s výše uvedenými výhodami.
cambel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod swarm 29. 5. 2005 21:17

mbing píše:
ptau píše:Ted mam asi tri mesice toshibu a zatim ok. Podle kamosu, kteri tomu rozumi by kupovali jen toshibu, asus, siemens, dell nebo apple.

Hlavně ne Toshibu !!/quote]

Co ti u Toshiby udělali? Prošlo mi pod rukama kopa notebooků a zrovna Toshiby bych hodnotil dost kladně.

Já zastávam názor, že jakejkoli notebook se může ***** a vůbec nezáleží na značce (ostatně nenapadá mě teď značka, kde bych ještě nemusel volat servis). To po čem já teda koukám je, jakej maj ty firmy servis a zrovna Toshibu za ten servis musím fakt pochválit (dokonce mi už uznali i záruku na mechanickou závadu krytu 2 měsíce před koncem dvojleté záruční lhůty, což je fakt v pohodě, když to porovnám třeba s Acerem, kde by se kroutili i po dvou měsících od zakoupení při podobné závadě).
Diagon Swarm - ~460 zrecenzovaných notebooků od 2007
15,6" Acer V15 Nitro - i7-4710HQ, 16GB RAM, 2xSSD, FHD IPS
14" HP EliteBook 840 G5 - i5-8350U, 16GB RAM, 512GB SSD, FHD IPS
14" ThinkPad T400 - C2D T9900, 8GB RAM, 300GB SSD, WXGA+ LED
swarm
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pampuch 14. 6. 2005 14:29

ted ma dell skvelou promo akci
pampuch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pampuch 14. 6. 2005 14:35

gericom som mal aj ja, bezi 3 roky 12hod denne, v podstate spokojnost, vykonostne dobre, ale uz si ho nikdy nekupim kvoli supportu. Bola to najvyssia rada co sa vtedy robila (Supersonic) a ked som vymackal klavesnicu tak nebola nova klavesnica k zohnaniu cely rok. Dnes ju maju za 1200kc+doprava+DPH. Vyrobca ma cenu obdobnu 35EUR+30EURdoprava+dph. K Acer je nova za 450, k asus-u, premiu za 600.
pampuch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gwinnie 14. 6. 2005 14:35

Nie len Dell, aj HP. :) Uz sa tesim na novy nx8220.
gwinnie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod predajpc 14. 6. 2005 22:01

HP alebo IBM, nič iné
predajpc
Junior

Odeslat příspěvekod sheba 14. 6. 2005 23:26

dle kvality
1)IBM DELL
2)SONY ASUS
3)HP
4)ACER a zbytek :)
sheba
Junior

Odeslat příspěvekod Amra 15. 6. 2005 00:02

HP ma naprosto super servis - pokud se ti neco v booku podela, neni problem to opravit. A k tomu staci pouze seriove cislo netebooku, zajdes do pobocky HP a bez niceho ti to vezmou.
Amra
Junior

Odeslat příspěvekod truelame 15. 6. 2005 10:02

Acer v rámci zkvalitnění služeb zákazníkům zkrátil záruční lhůty na jeden rok. To je realita, to že prodejci musí nabízet NTB Acer s 2letou zárukou, není fér.
Asus: na čem se dá ušetřit na tom šetří, obvykle se neudává takt RAM (jistě 266MHz nevypadá nejlépe) Otáčky HDD ? nepodstatná věc...(ano 4200ot/min)
Takto si sqele NTB nepředstavuji...
truelame
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mnagos 15. 6. 2005 22:04

IBM - samolitr
smrti se nebojím,ale sere mě,že je to nafurt...........
mnagos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod votrelec 16. 6. 2005 12:28

mam acer a stopercentna spokojnost.
na tie ceny sa nikto ani nechyta co ma acer
..:. jungle forever:.
votrelec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka