Tak jsem dneska se svým Asusem A6 (15,4- (š/h/v): 354 x 284 x 35.2 mm) oběhla pár obchodů a zde jsou výsledky (abyste všichni nemuseli absolvovat maraton jako já):
Case Logic NPB3 - nevešel se, ten batoh neni dost vysoký, vrchní rohy NB byly dost vidět, tlačily se přes zip. Ale batoh je to moc pěknej, s hodně přihrádkama, škoda že se nevejdem.
Deuter- do té malé taštičky se vešel, ale samotný batoh je veliký jak kr´´´va, když se dá NB do taštičky a taštička do Báglu, neni tam nijak fixovaná a při běhu by lítala. Ale pokud někdo zásadně chodí, nemusí mu to vadit.
Osprey- přihrádka na NB je tam jen mimochodem a neni nijak vymakaná a ani moc nechrání (The NorthFace je na otm podobně), takže ne. Ke všemu je z takovýho divnýho šusťáku, ktery nevypadá důvěryhodně, i když u Ospreje bude v poho.
Doldy a Ferrino - nepotkala jsem je, bohužel.
Dakine - nevešel se na šířku (což je divný, když je užší než 15ctky)
jakýsi Burton - vešel se, ale ten batoh mi připadá ošklivý a za 2,5tis si nekoupim něco, co se mi tak nelíbi a ke všemu se dá sdnadno vykrást.
Dicota BacPacMission- vešel se, ale má divně polstrovaná záda a oproti třeba CaseLogicu nemá zas tak moc přihrádek.
Tolik mé pátrání pro dnešek

)
Zítra možná přihodím Ferrino, skočim se na ně kouknout do jejich obchodu.
Máte tip na ještě jinou značku?