Batohy pro 15.4" notebooky

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod janec(smazano) 2. 6. 2005 14:14

Zdravim, jaky byste mi doporucili batoh pro notebooky 15,4" (nejlepe aby mel tu plastenku). Dik
janec(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod čutor 2. 6. 2005 17:49

Zdar doporucuji batoh Deuter Giga II mam ho a jsem s nim velmi spokojen. Ale nevim zda se tam vejde 15,4 ale mam 15 a ten se vejde vpohode.
čutor
Junior

Odeslat příspěvekod Liu 3. 6. 2005 09:14

Vojde sa tam, 15 a 15,4 majú také isté rozmery. Len 15,4 má menšie tie plasty okolo displaya.Ale ja by som doporučil značku Case Logic!
Úplná spokojnosť, doživotná záruka.
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mavin 3. 6. 2005 10:23

[quote="čutor";Zdar doporucuji batoh Deuter Giga II mam ho a jsem s nim velmi spokojen. Ale nevim zda se tam vejde 15,4 ale mam 15 a ten se vejde vpohode.[/quote]

Mam ho aj ja... Je naozaj super... (na moj 15 nb pasuje ako rit na serbel)... bohuzial sme tam skusali dat 15,4 nb mojho kamarata... nepasuje
mavin
Junior

Odeslat příspěvekod doktor2003 13. 6. 2005 08:34

Můžete prosím napsat i rozměry? Vejde se tam 36x28 cm?
doktor2003
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mavin 13. 6. 2005 10:28

doktor2003 píše:Můžete prosím napsat i rozměry? Vejde se tam 36x28 cm? /quote]

tak to jedine vyskusat... vnutorne rozmery su na notebooky do 35x28... ale mozno by sa tam vosiel...
mavin
Junior

Odeslat příspěvekod Kometa 6. 11. 2006 20:31

Tak jsem dneska se svým Asusem A6 (15,4- (š/h/v): 354 x 284 x 35.2 mm) oběhla pár obchodů a zde jsou výsledky (abyste všichni nemuseli absolvovat maraton jako já):

Case Logic NPB3 - nevešel se, ten batoh neni dost vysoký, vrchní rohy NB byly dost vidět, tlačily se přes zip. Ale batoh je to moc pěknej, s hodně přihrádkama, škoda že se nevejdem.

Deuter- do té malé taštičky se vešel, ale samotný batoh je veliký jak kr´´´va, když se dá NB do taštičky a taštička do Báglu, neni tam nijak fixovaná a při běhu by lítala. Ale pokud někdo zásadně chodí, nemusí mu to vadit.

Osprey- přihrádka na NB je tam jen mimochodem a neni nijak vymakaná a ani moc nechrání (The NorthFace je na otm podobně), takže ne. Ke všemu je z takovýho divnýho šusťáku, ktery nevypadá důvěryhodně, i když u Ospreje bude v poho.

Doldy a Ferrino - nepotkala jsem je, bohužel.

Dakine - nevešel se na šířku (což je divný, když je užší než 15ctky)

jakýsi Burton - vešel se, ale ten batoh mi připadá ošklivý a za 2,5tis si nekoupim něco, co se mi tak nelíbi a ke všemu se dá sdnadno vykrást.

Dicota BacPacMission- vešel se, ale má divně polstrovaná záda a oproti třeba CaseLogicu nemá zas tak moc přihrádek.

Tolik mé pátrání pro dnešek :o)
Zítra možná přihodím Ferrino, skočim se na ně kouknout do jejich obchodu.
Máte tip na ještě jinou značku?
Kometa
Junior

Odeslat příspěvekod Swifty 6. 11. 2006 20:52

Já mám na HP nc8430 DICOTA BacPac Mission a jsem spokojenej, vejde se tam všechno co potřebuju (zdroj, myš, prodlužka, deštník, skripta... :) ) a noťas je pěkně chráněnej.
Swifty
Junior

Odeslat příspěvekod M. 6. 11. 2006 21:05

U nas ve skole 90% lidi ma Dicotu BacPac. Zitra se ale jdu mrknout na ten Deuter, tak uz si snad konecne neco koupim.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Junior

Odeslat příspěvekod skvedo 6. 11. 2006 21:20

ja mam muj Asus A6Tc v Dicote BacPac Campus a akorat sem cekal torchu vic prihradek, jinak je ten batoh dost velkej, ale ne zas prehnane a libo se mi design, akorat ta kapsicka na mobil mi prijde takova odflaknuta a zbytecne velka, ze se tam ty dnesni male mobily ztrati
Mb:SE K550i + Navibe GB735 GPS
PMP: Cowon iAudio D2 4GB+16GB SDHC+Boxwave ClearTouch™ Anti-Glare + SENNHEISER MX 65 VC Street II
NB: Lenovo Tp SL410+ 19" LCD LG W1952TQ-PF; Kubuntu 11.04
skvedo
Junior

Odeslat příspěvekod gaminn 6. 11. 2006 21:37

Mám HP nc8430 a k tomu jsem i přes varování, že se nevejde, koupil batoh CaseLogic NBP3. Sice se zdá, že rohy notebooku budou drhnout o zip batohu, ale po několika týdnech nošení nepozoruji žádné, byť sebemenší, škrábance či něco jiného na notebooku.

Jinak batoh je to skvělý, vypadá opravdu jako poctivě udělaný, má spousty přihrádek a jsem schopný pouze s tímto batohem odjet přes týden na koleje se všemi věcmi, které potřebuji. Jediná trochu nedomyšlená věc je pouzdro na mobil, které je na jednom popruhu - špatně doléhá horní díl kapsy pokud máte notebook na sobě, osobně bych to pouzdro umístil trochu jinam než na místo, kde se popruh neohýbá přes rameno.
gaminn
Junior

Odeslat příspěvekod Kometa 7. 11. 2006 00:00

Topgal bych chtěla, strašně moc, ale potřebuju černej batoh a ty mají vyprodané, bohužel, pláču pro něj :-(((
Kometa
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 7. 11. 2006 09:17

no já se na ten černej topgal dotazoval a řekli mi, že už nebude, ale že brzo bude k dispozici novej typ. Vylepšenej podle přání zákazníků (pláštěnka, lepší kapsy....) a že bude ještě levnější;)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod skvedo 7. 11. 2006 09:56

ja sem se na ten novy topgal ptal, a rekli mi ze bude az po novem roce
Mb:SE K550i + Navibe GB735 GPS
PMP: Cowon iAudio D2 4GB+16GB SDHC+Boxwave ClearTouch™ Anti-Glare + SENNHEISER MX 65 VC Street II
NB: Lenovo Tp SL410+ 19" LCD LG W1952TQ-PF; Kubuntu 11.04
skvedo
Junior

Další stránka