Batohy pro 15.4" notebooky

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod janzat 8. 12. 2006 12:02

vleze se A6km do BacPac Campus? Diky
Compal HEL80 - Core™ 2Duo T7200 2x2.00GHz, 4MB L2 Merom, 15.4" WXGA, mechanika SuperMulti,Kingston 2GB DDR2, Seagate Momentus 100GB 7200 ot./min. VGA GeForce Go 7600 256MB, WiFi, Bluetooth,web kamera, ctecka karet, ctecka otisku prstu
janzat
Junior

Odeslat příspěvekod Kroxigor 8. 12. 2006 12:13

Mám ASUS A6JC a nosím ho v batohu Case Logic BackPack KLB15
a naprostá spokojenost je to skořepinovej bágl s polstrováním a dostatkem přihrádek
Kroxigor
Junior

Odeslat příspěvekod Francesko901 8. 12. 2006 15:33

Ja teda nechci hrat chytryho, ale vy myslite ze neopren zadrzuje vodu? Jako vodak jsem si poridil neoprenove kalhoty a muzu Vam rict, ze ty spolehlive protecou, ale zase Vam v nich neni zima ani kdyz se cvaknete v dubnu pod jezem.

Cekal bych ze neopren bude chranit pred chladem, pred narazem, ale pred vodou... Ackoli je mozne, ze je nejsak specielne impregnovany - asi ty neoprenove obaly na notebooky nesijou z pouzitych vodackych gati :lol:

Mate nekdo s tim neoprenem skusenost? Skutecne to neprotece? Myslim, treba kdybyste na prazdny obal pustili vodu z kohoutku.
Francesko901
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 9. 12. 2006 14:39

Nechci dělat chytrýho, ale pokud vám tak existují i suché neoprény, do kterejch si potápěči berou rifle svetr. Jinak moje jediná zkušenost s neoprénem byla při serfování a to jsem v něm měl mokro, ale jenom od rukávů a kolem krku.
Naposledy upravil Vebloud dne 9. 12. 2006 15:01, celkově upraveno 1
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Obyvatel 9. 12. 2006 14:59

Kometa píše:Deuter- do té malé taštičky se vešel, ale samotný batoh je veliký jak kr´´´va, když se dá NB do taštičky a taštička do Báglu, neni tam nijak fixovaná a při běhu by lítala. Ale pokud někdo zásadně chodí, nemusí mu to vadit.o/quote]Tasticka je fixovana tim ze utahnes presky zmensujici objem batohu. Me tam tedy drzi dobre. Na druhe strane zasadne nebeham :D

Kometa píše:A to ti nevadí, jak je obrovskej a že mu odstává dno?d/quote]
Velikost batohu mi neprijde nijak hrozna, vzhledem k tomu ze notebook je dobre chranen. To "ohnute" dno je asi nejvetsi slabina, ale zase se hodi kdyz mas batoh opreny o zed a nekdo ti do neho kopne ...
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod skvedo 9. 12. 2006 15:12

janzat píše:vleze se A6km do BacPac Campus? Diky

ja v nem mam A6Tc, to je myslim to same sasi 354 x 284 x 35 mm
Mb:SE K550i + Navibe GB735 GPS
PMP: Cowon iAudio D2 4GB+16GB SDHC+Boxwave ClearTouch™ Anti-Glare + SENNHEISER MX 65 VC Street II
NB: Lenovo Tp SL410+ 19" LCD LG W1952TQ-PF; Kubuntu 11.04
skvedo
Junior

Odeslat příspěvekod Sias 11. 12. 2006 18:47

Klucí, nevíte zda se do http://www.topgal.cz/batohy/na-notebook ... A---Black/ vejde k tomu notebooku svačina? Tak 5 rohlíků? Zdá se mi nějaký malý. :(
Sias
Junior

Odeslat příspěvekod vshanel 11. 12. 2006 20:10

5 rohliku tam das uplne s klidem... Pokud mas ty vnitrni kapsy narvany vecma, tak tam das uz asi jen tech 5 rohlihu, ale pokud tam mas zdroj, mys a nejaky to cd, tak se mi tam s rezervou vejde jak svaca, tak i par skript a neco na cteni a psani....
vshanel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sias 11. 12. 2006 20:20

Diky moc! Tak je rozhodnuto, uz se na nej moc tesim. :)
Sias
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 12. 12. 2006 10:04

ten topgal je vážně dobrá volba. Líbí se mi design i to jak je vyřešenej. Akorát ta pláštěnka je tam tak na okrasu. Když ji natáhnu přes tu kapsu na notebook, tak rohy notebooku nezakryje. Asi bude pasovat jen na 15" notebooky. Ale jinak naprostá spokojenost. A zatim každej mi ho pochválil, že je moc hezkej ;)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod ZeroFusion 12. 12. 2006 10:54

Je v Praze nějaký obchod, kde si lze ten nový batoh od Topgalu prohlédnout a vyzkoušet?
ZeroFusion
Junior

Odeslat příspěvekod Sias 12. 12. 2006 10:59

boonno: Koukám, že v něm budeme mít i prakticky stejný book, já v něm budu nosit Inspirona 1501ku. :) Tak pak taky podam info. :)
Sias
Junior

Odeslat příspěvekod Vhailor 12. 12. 2006 11:19

Francesco: nechci hrát chytrýho, ale nebyloto tim, že ti tam voda natelka kolem krajů neoprenu, kde ti to přiléhá k tělu? vzhledem k tomu, že jsem se měl párkrát tu čest porápět v neoprenu (pravda, 0.7ka, na noťasy sou ty neopreny bohužel o fous tenčí) a podlemejch zkušeností voda tekla jedině zipem a místy, co neopren blbě přiléha na tělo (a ta voda měla cca 10, takže sem si velmi dobře všímal KAŽDÝHO místa, kudy voda přitejkala -tedy, než mi ta čst těla tou kosou znecitlivěla;)

Mj, ještě dotaz - do batohu potřebju ještě (jakožo notorický žíznovec) vecpat kromě sváči a desek i 1.5 litrovou petku vody - vešlo by se to do některého zvýše psaných batohů?
mj,přišel jsem (zatím) s velmi proti krádeži účinným řešením
- notebook dám do asusácký brašny a to celý do mýho prastýho zelenýho odrbanýho skautskýho báglkíku (ideálněse to do něj vejde) - protikrádeži perfektní (fat nevim, kdo by čekal ve skautskym báglíku noťas- alepřecijen, vypadá to kapku nererezentativně:)
Vhailor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sias 12. 12. 2006 11:27

Vhailor píše:Mj, ještě dotaz - do batohu potřebju ještě (jakožo notorický žíznovec) vecpat kromě sváči a desek i 1.5 litrovou petku vody - vešlo by se to do některého zvýše psaných batohů?e/quote]

Ten Bagman ma specialni sponu na petku, takze ji mas mimo batoh a nezabira misto, viz topgal.cz
Sias
Junior

Odeslat příspěvekod Vhailor 12. 12. 2006 11:52

Mj, k tý vodotěsnosti - rozhodl jsem se ten obal otestovat, dal jsem ho do umyvadla a pustil na něj lnym prudem vodu. Nechal jsem ho tam cca 20 sec. a okamžitá reakce žádná,po párminutách začalavoda lehce prosakovat na druhou stranu. Na druhou stranu, tu vodu jsem pustil fakt naplno, možná někdy zkusim s vodou o přibližně dešťovym tlaku... a kdyžtak neopren přestříknu impregnací;)
Vhailor
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka