Aku krysu ku notebooku?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod gwinnie 14. 6. 2005 14:55

Nasiel som ju aj na czechcomputer.cz a inde, ale ako si prisiel na to, ze je bluetooth? ("Strucne info: BT wireless[...]") Nechce sa mi stale tahat zo sebou ten receiver station. V parametroch ani na nete to viditelne nie je, a moc sa mi to nezda.
gwinnie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alf Gordon 14. 6. 2005 18:05

Sorry, ten BT mi uletel. Pozeral som na akom principe to funguje, no a IR to nie je. "Docking" k tomu treba, ale ma vyhodu nabijania ked donho mys ulozis. A s prenasanim nie je problem, je to fakt mrnave. Cisto BT mys som u nas nevidel.
Alf Gordon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gwinnie 14. 6. 2005 18:35

Njn... ak to nie je bluetooth, tak asi nič. Ten receiver sa mi vláčiť nechce, to už by som radšej bral Logitech V500. Mal som predstavu, že je to niečo ako ten Anycom BTM-100. :-) Ale mám taký pocit, že aby som dával 1530,- KČ s dodávkou za miniatúrny Anycom, radšej päť kíl priplatím, a skočím si do Cybexu Brno pre Intellimouse... ten bluetooth adaptér cenu celkom vyrovná a myška bude kvalitná a ergonomická.

Aquila, dve odpovede, prosím.
1) IM for BT nedokáže nabíjať, že?
2) Ten bluetooth transceiver je univerzálny? Lebo niekde som čítal, že pracuje len s IM BT... čo bude asi nezmysel, ale rád by som si to overil.
gwinnie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BinLadin (novy) 14. 6. 2005 19:12

pokud chces dat vic penez do tej mysky tak jdi do MX1000, na grafiku myslim lepsi mys ani nenajdes, ale je dobry koupit si i dobrou podlozku...
BinLadin (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod gwinnie 14. 6. 2005 20:12

Njn... ale ani väčšiu a menej mobilnú myš asi nenájdem.
gwinnie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aquila 14. 6. 2005 22:26

gwinnie píše:Aquila, dve odpovede, prosím.
1) IM for BT nedokáže nabíjať, že?,/quote]
nie, ale ja v tom nevidim zadadu. mam dve sady 2300 mah duracell bateriek a nabijacku

gwinnie píše:2) Ten bluetooth transceiver je univerzálny? Lebo niekde som čítal, že pracuje len s IM BT... čo bude asi nezmysel, ale rád by som si to overil.v/quote]

tak tak, frci na tom vsetko. spolu s XP SP2 najlepsia implementacia BT. oplati sa priplatit.

inak pre mna bol aj dovod mini BT dongle. ktory je vazne maly (nemam BT vstavany v booku). inak ergonomia mysi je neprokonatelna. ja som za nu zaplatil 85 euro a nelutujem.
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod gwinnie 1. 7. 2005 15:08

Takze uz sa radujem, ta myska (IM BT) je fakt skvela. Nehovoriac o tom, ze som to tu vsetko prepojil BT, a krasne to fici. :mrgreen:

Dakujem vsetkym za rady.

--gw
gwinnie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Eross 1. 7. 2005 15:42

Eross píše:Obrázek

od geniusu a som spokojny 8)
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cache 1. 7. 2005 15:57

[OT]

cache píše:
cache píše:
Eross píše:
Eross píše:od geniusu a som spokojny 8)
Co ty mas stale s tym quotovanim? :P

[/OT]
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Eross 1. 7. 2005 15:59

cache

dobra otazka...uz to pouzijem len ozaj pri zavaznych veciach....
(viem niekto ide cez dialu up a trva hodiny kym mu to nacita :-) )

ale ak pomoze tak tato vyzera byt schopna :lol:
:arrow: http://www.pcspace.sk/hardware/index.cphp?page=3908
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod okikoo 17. 5. 2006 14:50

gwinnie píše:Takze uz sa radujem, ta myska (IM BT) je fakt skvela. Nehovoriac o tom, ze som to tu vsetko prepojil BT, a krasne to fici. :mrgreen:

Dakujem vsetkym za rady.

--gw

Povedz mi, čo bolo v balení IM BT?
okikoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aquila 18. 5. 2006 15:58

IM BT mys a BT dongle, ktora je fakt malicka ;)

a hlavne pod XP je to lahoda :)
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod Z@chi 24. 7. 2006 22:31

Pokud ji chces k booku, tak by jsem bral urcite bezdratovou.
Pocase urcite ocenis mobilnost, kterou ti bezdratova technologie nabizi. (hlavni vyhoda je v kabelech, ktere alespon mne u notebooku docela vadi).
Vec na kterou se soustred je v takovem pripade hlavne vydrz na baterie, abys nemusel menit baterky kazdych par dnu.
Jinak rozliseni mysi v teto cenove kategorii neni zase az tak dulezite, protoze v dnesni dobe je u vetsiny modelu uplne dostacujici.
Me osobne se strasne libi tahle myska:
http://www.alzasoft.sk/mys-genius-wirel ... d57481.htm

ale v tomto pripade by jsem sel mozna do laserove mysi.
Ze zkusenosti znameho muzu doporucit tenhle kousek:
http://www.alzasoft.sk/laserova-mys-s-8 ... d63240.htm
Z@chi
Junior

Odeslat příspěvekod mh 24. 7. 2006 23:17

Presne tu 525 ma kamos a je to priserna mys. Ja si poridil Micosoft Laser Mouse 6000 a jsem spokojen. Za 600,- je to laserovka a velmi dobre se mi s ni kresli
mh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dodo_mt 28. 11. 2006 19:49

Ahoj chcem si kupit mysku k NB a neviem ktoru. Obidve su laserove jedna je Microsoft a druha Logitech. Chcem to iba na normalnu pracu Office a na Proe a Autocad a pod. proste aby nebol kabel :D Na hry mam Logitech MX518 :D

tieto dve sa mi najviac pacia...

tu su linky:

Kód: Vybrat vše
http://cmcdata.ekatalog.biz/zbozi/microsoft-wireless-laser-mouse-5000-usb/detail.aspx?p=z:77402

Kód: Vybrat vše
http://cmcdata.ekatalog.biz/zbozi/mys-logitech-v400-cordless-laser-mouse-nbs-orange-/detail.aspx?p=z:68194

dik dodo
TV: Panasonic TC-P50UT50, Reciver: Onkyo TX-SR608, MP: Xtreamer PRO, DVD: Pioneer DV-400V-K, Repro: JAMO S 608 + JAMO S 606 HCS 6, Remote: Logitech Harmony One, File server: Ubuntu 13.10 server, 5T PC: Apple Mac Mini, Phone: iPhone 5 32Gb FW 7.1.1
dodo_mt
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka