Co si myslite o UMAX VisionBook 936CSX?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod drxpq 30. 6. 2005 12:20

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=UPC-841455
co si myslite o tomto notebooku?
je za ty penize dobry? Jakou ma vydrz baterie?

// adamek.jan - editovan nazev thredu; puvodni nazev: UMAX VisionBook 936CSX, DVD/RW, P-M 725, WiFi, bez OS
drxpq
Junior

Odeslat příspěvekod romeo411 14. 8. 2005 09:14

Ja uvažuji taky o jeho koupi. Nemá už ho někdo pls? Co na něj říkáte? Díky
romeo411
Junior

Odeslat příspěvekod Kubajz 14. 8. 2005 10:25

Ja jsem o nem taky uvazoval, ale ptal jsem na nej v par obchodech a zmenil jsem nazor.. Umaxy jsou plastaky, nachylny k rozbijeni, s vetranim na tom pry take nejsou nejlepe.. navic UMAX je znacka znama jen u nas, o mezinarodni zaruce nemuze podle meho byt rec.. to uz radeji ACER. Kvalita je pry zhruba stejna..

Uvazovali jste o HP? Co treba HP nx6125 s Turionem? Nebo nx 8220? :roll:
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí!
Kubajz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romeo411 14. 8. 2005 11:48

Jde mi o to, že mohu koupit pouze notebook od značky Umax a tak hledám vhodné řešení z jejich sortimentu. Chci tenké, lehké Centrino s vlastní grafikou. Doporučíte mi nějaký model?
romeo411
Junior

Odeslat příspěvekod hg 14. 8. 2005 22:09

Ja ho mam asi mesic. S chlazenim neni zadny problem, vetracek pri bezne praci bezi jen obcas. Na displeji je velmi prijemne rozliseni, trochu horsi je to s pozorovacimi uhly, ale kdyz na to koukate sam a dobre si to nastavite, funguje ok. S wifi take neni zadny problem. Co neni uplne idealni jsou repracky, ale to je asi u vsech ntbku (sluchatka to resi) a pak jeste Home a End pristupny jen pres klavesu FN. Baterku jsem zatim poradne nabil a vybil jen dvakrat a vydrzela prehrat dva filmy z disku po sobe (cca 3 hodiny), pri praci to bude nejspis jeste vic. DVD vypalovacka zatim nezkazila ani jedno dvd nebo cd, cteni taky ok.

recenze:
http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-n ... index.html
hg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romeo411 14. 8. 2005 22:15

Diky za informaci, to rad slysim! Asi jdu do neho, jeste mozna budu vahat nad VisionBook 5000...
romeo411
Junior