Moderátor: Moderátoři Živě.cz
david.stefka píše:Ja jsem si nedavno kupoval notebook a mel jsem vybrany AMILO V2020, s rozl. 1024x768, ale pak jsem videl AMILO M1424, sirokouhly, 1280x800 a rozhodne je to lepsi podivana. Na filmy je to uplne super, ale i na programovani, upravu grafiky atd. (proste se ti tam vleze o listu vpravo vic). Taky mi to subjektivne prijde "prirozenejsi" na divani, kdyz ted hledim do 4:3, jsem jak vyorana mys.
Kazdopadne dulezitejsi nez rozliseni je kvalita displaye, rozhodne je lepsi ho nejdriv videt. Byl jsem v datartu, koukal na ACER zprima a skoro nic jsem na nem nevidel, ale perifernim videnim jsem videl na AMILO M1424 pod uhlem cca 60 stupnu a videl jsem na nej lip nez na ten ACER zprima. Tak jsem ho hnedka koupil
Pepa123 píše:omyl, u ATI je to take. Mozna ne u starsich ovladacu, ale to je hudba minulosti. Mam MR X700 a 15.4" LCD a napr Diablo 2 jede bezproblemu na maximalni moznou velikost bez deformace pomeru - ma to jen debilni cesky preklad "Zvetsit pomer stran, jestlize je provadena udrzba"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků