Notebook 28-32 tis.

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Skimpy 4. 8. 2005 12:13

Poraďte mi notebook v ceně do 32tis. co mě zaujalo myslím parametry Acer Aspire 3023WLMi.(ACER TM 4401LMi) škoda že je to Acer??!... Koukal jsem se i na Asus řadu A4000 Rozhodně nechci int. grafiku disk min. 60Gb a 512RAM. Nebudu ho denně přenášet ale spíše jako mobilní náhrada deskoptu. Využití AutoCAD, ArchiCAD,Office, internet občas nějaký film hra. Koupi plánuji až na říjen takže se snad ještě lecos změní (cena/výkon). Známý mi doporučil Barebone že prý tam mají konfigurátor notebooku ale moc mě to nezaujalo. Díky za každou odpověď :D
Skimpy
Junior

Odeslat příspěvekod Honza K. 4. 8. 2005 13:26

Co máte proti Acerům? Máte s nimi nějakou OSOBNÍ zkušenost? :-) Pokud nebudete notebook často přenášet, mohl byste uvažovat i o mobilních variantách běžných procesorů - ty zpravidla poskytují dostatek výkonu. Acer TM 4401LCi jsem měl teď k dispozici a není to špatný notebook.
Honza K.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sheba 4. 8. 2005 13:31

za 32k spis 6726gu tj radek 9700 60gb disk 512ramek a cena kolem tech 32k je to urrcite lepsi volba nez ACER :) pokud by jste mel hlubsi penezenku tak a6v ci m6v
sheba
Junior

Odeslat příspěvekod Skimpy 4. 8. 2005 13:33

Já osobně proti Aceru nemám nic, ale co jsem tady četl důvěru ve mě nevzbuzují. Návíc chtěl bych něco aspoň trošičku odolnějšího a solidnějšího než Acer, proto ještě uvažuji o Asus A6K-Q002 ale ta cena je zase 2-3 tis více než Acer no uvidím do října ještě času "dost". Dík za odpověď
Skimpy
Junior

Odeslat příspěvekod Artificial Intelligence 4. 8. 2005 13:53

Honza K. píše:Co máte proti Acerům? Máte s nimi nějakou OSOBNÍ zkušenost? :-)-/quote]

Bouzel ano Je to dobry notebook (relativne) jen do doby kdy jde vse ok. Spis co mi vadi ze ten notas je pak vice v servisu nez aby clovek n anem mohl pracovat a cekat 30 dni je pro nekoho normalni pro nekoo nemozne. Zalezi od pouziti.

Je to samozdrejme o penezich.
Artificial Intelligence
Junior

Odeslat příspěvekod Mantha 4. 8. 2005 19:40

já bych bral spíš Umaxa, sou hezčí a nejsou to takový hebla jako Acery :)
live forever in peace
Mantha
Junior

Odeslat příspěvekod Skimpy 5. 8. 2005 06:43

Umax ale jaký model?
Skimpy
Junior