UMAX? - považujete je za spolehlivé?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod krtenek 19. 9. 2005 15:13

Považujete notebook značky UMAX za spolehlivý?

//adams: Upraven název threadu. Používejte propříště popisnější název. :?
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kromec 19. 9. 2005 15:19

Ne a hlavne hlavne servis byva problematicky.
kromec
Pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 19. 9. 2005 16:25

kromec píše:Ne a hlavne hlavne servis byva problematicky.
A proč ne? Něco konkrétního? U Aceru je servis problematický. Acer, Asus, Umax, Prestigio...co si mám vybrat aby to nestálo nějaký ten miliónek?
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kromec 19. 9. 2005 16:41

Napr. HP. ma dobre ceny a slusny servis. HP ti napr. zarizeni pokud se ti pokazi do 30ti dnu od nakupu vymeni za nove. Jinak treba ASUS jsem slysel ze je v pohode, pokud by sis priplatil tak nejlepsi sevis ma DELL.
kromec
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Calhoun 19. 9. 2005 17:13

Umax je nejvetsi sracka co jsem mel kdy v ruce. Zlate lamave panty u Aceru a blikajici LCD u Prestigia :) . Ale vazne - kdykoliv jsem mel nejaky Umax v ruce tak s nima byly problemy. U minuleho zamestnavatele se vedeni rozhodlo pro "vyhodnou nabidku" a nakoupilo behem 2 let nekolik desitek Umaxu (ruzne modely). Jeden jediny kus nevydrzel behem prvniho roku bez problemu nebo reklamaci, v konecnem dusledku se nizsi cena dost drasticky prodrazila protoze spousta notebooku travila cas po servisech (30 dni nebyl pro servis zadny cas) a zamestnanci nemohli delat poradne svoji praci. Umax nikdy vic.
Calhoun
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Calhoun 19. 9. 2005 17:14

PS
Pokud honis cenu tak IMO nejlepsi pomer cena/kvalita ma Asus.
Calhoun
Pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 19. 9. 2005 17:18

Aha, tak jsem zase tam, kde jsem začal. Každý říká něco jiného a pravda je v nedohlednu. :-/
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kromec 19. 9. 2005 17:33

Jaktoze kazdy rika neco jineho. Zatim vseci tvrdime ze ze UMAX nemas brat.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mapper (novy) 19. 9. 2005 17:37

ja by som tiez skusil nejaku inu znacku... Asus, Hp, IBM, Dell...
... nic nie je nemozne tym, ktori veria ...
mapper (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Eross 19. 9. 2005 17:38

jj suhlas
-dnes som bol v meste a vsimol som si jeden typ od Umaxu ale nejako ma nenadchol ani dizajnom nie to este cenov :-)
(presny typ som nepozeral-strata casu)
-skor chod do overenych znaciek,ktore sa tu dost casto omielaju...
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod huapiskot 19. 9. 2005 17:41

ja mam Umaxe, a az si nekdy budu kupovat dalsi (novy) tak bych si koupil od HP nebo Acer :?
huapiskot
Junior

Odeslat příspěvekod Efrax 19. 9. 2005 18:10

Ja mam umaxe rok a pul a zatim je naprosto bez problemu. Takze ja ho povazuju za relativne spolehlivej :-) V dnesni dobe uz ale ceny notebuku dost klesli tak bych spis uvazoval o nejakym asusu...
Efrax
Junior

Odeslat příspěvekod 1,73 19. 9. 2005 19:30

pravda jer jen jedna, kdyz mas smulu na kus, tak te nic nezachrani...
jinak mam tady dva roky starej umax, cenove to byl prumer, co se tyce problemu, tak vlastne za celou dobu nic, az ted nedavno se objevila mala prasklinka na pantu, coz zas po dvou letech neni tak hrozne, na to, ze je to pry nejvetsi sracka na svete, jak zde nekdo pise.Mozna to byl dobry kus...
1,73
Junior

Odeslat příspěvekod 1,73 19. 9. 2005 19:32

jo, ted jsemsi vzpomnel, nekdy hned na zacatku upadla klavesnice, mozna to bylo tim, ze mi na to spadlo jednou trafo a nekde se neco pohnulo, v servisu nebyli radi, o trafu jsem se samozrejme nezminil :-), ale nakonec vymenili, muselo se to samozrejme posilat, trvalo to dva tydny.
1,73
Junior

Odeslat příspěvekod m9p 19. 9. 2005 20:25

Skus sa mrknut aj na booky od Toshiby;
Toshiba Satellite (pripadne Satellite Pro) sa daju zohnat za celkom slusne ceny. Ak chces nejaku vyssiu triedu, tak Toshiba Tecra (Vyssie ceny ale Durable Design stoji za tu investiciu).
m9p
Junior

Další stránka