hannawald píše:mne se ten Asus A6L moc nelibi, za 25tis se da hadam sehnat neco lepsiho, postaveneho uz na Sonome. nemuzu tu davat linky na ruzne prodejce, ale urcite se da nakoupit lepe.
napriklad v katalogu jednoho znameho prodejce jsem nasel
NB FSC Amilo Pro V2040 15", PM725, 2x256_II (533), 60GB SATA, DVD±RW DL+, XPh, i915GM, int. VGA, PC Card, 3 v 1, 4x USB2.0, SVideo, SPDIF, modem, Glan, VGA, Wlan, Li-Ion až 3h, 2.8kg
za 26600 s dani (a netvrdim, ze nelze sehnat levneji)..ja bych ale opravdu koukal na neco s lesklym displejem.../quote]
krtnek-tohle je dobra koupe, aspon doufam, zitra to prijde tatovi, tak tam budu neco do nej soupat a za pul roku ti mohu rict, jak vydrzel
Ja jsem mu v podstate hledal taky neco podobne jak chces ty a prekvapive se tenhle fujitsu ukazal jako jedna z nejlepsich moznosti, acer sem radsi vynechal, premio nebo treba asus mely za tyhle prachy jen celerony-M a podobne, v tomhle mas sonomu a pentium M!
Co se tyce HP, tak tam maj solidniten model 6110 ale dva usb je proste malo+treba nema ctecku karet, ten model o stupinek vyse uz je preci jen o neco drazsi. Na dellu se dal najit nejaky model do triceti, ale taky s celeronem plus osekane, kde se dalo a kdyz jsi tam chtel DVDRW tak priplatit 3300kc, dekuji pekne.Servisni vyhodu nepopiram, ale za ty prachy navic uz se to vyplati risknout.