Skusenosti s nakupom NB od Alienware

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod t6mas 15. 11. 2005 10:35

Zdar.. rozhliadam sa po nejakom notebooku a kedze som zo skupiny "obcas zarabajuci student" tak chcem za malo penazi vela muziky.. :P

Moje podmienky boli co najmensi, najlahsi (idealne 12 palcovy display) book s wifi, dvdrw aspon 256ram, dobre vyzerajuci.. na slovenskych ani ceskych strankach som nenasiel nic podobne do 30 tis..

Kedysi davno som si nechal posielat akcie z Alienware.com.. az teraz som si skusil preratat co by to vyslo na nase..

http://www.alienware.com/product_detail ... ERFORMANCE

tento book by s jemnou modifikaciou a akciou, ktoru mi poslali vysiel na cca 27tis.

Chcem sa spytat ci niekto nema s alienware.com skusenosti.. ci uz niekto nakupoval z Miami.. ako je to so zarukou.. v pripade, ze sa nieco pokazi.. kolko stoji postovne na slovensko.. (ak by malo stat postovne 5 tisic, tak sa na to vykaslem)..

Dik moc.. uvitam ak odpovie niekto kto ma za posledny rok osobne skusenosti s tymto webom..
t6mas
Junior

Odeslat příspěvekod quichote2000 15. 11. 2005 15:44

Tak na postovny si zavolej na postu :-), pocitace jsou to urcite dobry, ale co kdyz se neco podela? to tam pojedes? nebo si s nima budes posilat postou?
Neco kolem triceti mrkni na http://www.tauer.cz treba vymyslis neco do apple
Nejlepší OS = MAC OS X TIGER
quichote2000
Junior

Odeslat příspěvekod t6mas 15. 11. 2005 15:56

nieco od apple by bolo samozrejme to najlepsie, lenze kedze chcem s tym notebookom este aspon 3 roky studovat, tak potrebujem PC platformu kvoli MicroStationu a MathCad a Office atd. V skole je dolezita kompatibilita - ked nam da cviciaci podklad v .doc alebo v .dwg aby som to vedel aj precitat..

"ale co kdyz se neco podela? to tam pojedes?"

prave preto chcem niekoho, kto uz od nich nieco ma.. nech sa podeli o skusenosti..
t6mas
Junior

Odeslat příspěvekod wuf 15. 11. 2005 17:54

Nevim no, sahl bych po necem decentnejsim, ne po tomhle ufounovy.
wuf
Junior

Odeslat příspěvekod t6mas 15. 11. 2005 20:53

wuf.. ja som extremista.. bud extremne decentny, alebo extremne extremny.. :) ale nie

Taky maly notebook proste u nas za taku cenu nezozeniem a toboz nie v takej vybave..

Ak vies o niecom s 12.1palc sirokouhlym displayom s rozlisenim 1280x800, wifi, dvdrw, winxp s vydrzou viac ako 3,5hod s moznostou Power cinema rezimu a vsakovakymi inymi featurami do 28 tis tak davaj sem.. :)

a aby som nezabudol.. iba o 1cm vacsi ako A4ka.. :)
t6mas
Junior

Odeslat příspěvekod wuf 15. 11. 2005 22:03

t6mas píše:wuf.. ja som extremista.. bud extremne decentny, alebo extremne extremny.. :) ale nie

Taky maly notebook proste u nas za taku cenu nezozeniem a toboz nie v takej vybave..

Ak vies o niecom s 12.1palc sirokouhlym displayom s rozlisenim 1280x800, wifi, dvdrw, winxp s vydrzou viac ako 3,5hod s moznostou Power cinema rezimu a vsakovakymi inymi featurami do 28 tis tak davaj sem.. :)

a aby som nezabudol.. iba o 1cm vacsi ako A4ka.. :)

Nerikam ze je lepsi, ale ten layout je silenej :D
wuf
Junior

Odeslat příspěvekod vasek 15. 11. 2005 22:42

A co Prestigio Visconte 120/130? ;) JSou malý, maj českou záruku,....
vasek
Junior

Odeslat příspěvekod t6mas 15. 11. 2005 22:57

Prestigio Visconte 130 stoji na nase (slovenske) 43 tisic.. :-/
t6mas
Junior

Odeslat příspěvekod quichote2000 15. 11. 2005 23:36

t6mas píše:nieco od apple by bolo samozrejme to najlepsie, lenze kedze chcem s tym notebookom este aspon 3 roky studovat, tak potrebujem PC platformu kvoli MicroStationu a MathCad a Office atd. V skole je dolezita kompatibilita - ked nam da cviciaci podklad v .doc alebo v .dwg aby som to vedel aj precitat..

K tem office atd... http://www.microsoft.com/mac/
Nejlepší OS = MAC OS X TIGER
quichote2000
Junior

Odeslat příspěvekod vasek 15. 11. 2005 23:55

Tak to je už slušný... U nás je to přeci jenom tak 30 bez DPH....
vasek
Junior

Odeslat příspěvekod smejdik 18. 12. 2008 09:31

to t6mas tu mas link viewtopic.php?f=907&t=1042152&st=0&sk=t&sd=a kde to jedna holka vsetko popisala o tom ako si objednala notas area51 m15x takze staci kuknu.
btw aj ja zvazujem kupu notasu od alienow:D ale asi skvor M17 .
smejdik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ghost_sk 19. 12. 2008 01:26

ehm..... osobne si myslim, ze za tie 3 roky uz nejaky notebook kupil ;-)
Ghost_sk
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 12. 2008 02:11

Alienware se zde hlavne neservisuje takze posilat book pak nekam dohaje mi prijde hodne ujety.

Popravde i ta holcina z linku mi prijde trochu mimo. nechapu co ma Alienware navic ze MUSELA mit prave jej :?: nicmene ufounek na krytu by se mi libil :D
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S-Tony 19. 12. 2008 03:20

Ghost_sk: Co by to nebylo aktuální?
Třeba já jsem vybíral DVD vypalovačku 5 let. Nakonec odpovídala kvalita i cena (1200 kč) mým představám tak jsem jí koupil.
Digi foťák jsem si zase koupil zbytečně moc brzo, kvalita tehdy byla na prd. Ty fotky z něj za nic nestály a ten foťák byl podle mně tehdy na tu mizernou kvalitu dost předražený. Pak jsem ho musel za pakatel prodat jakmile se dalo koupit něco co bylo na normální kvalitní úrovni a normální ceně.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Junior

Odeslat příspěvekod Michal.Maniak 19. 12. 2008 12:36

Doufám, že s tím vybíráním vypalovačky to byl vtip ;-)
Takové čekání, až něco bude parametry a cenou přesně jak chci - buď je mi to k ničemu a vykašlu se na to a nebo to koupím i když parametry nejsou ideální, ne?
Michal.Maniak
Junior

Další stránka