samovolné vypínaní nb při hraní

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod vasek 13. 12. 2005 22:34

Zdravim,

mám "menší" problém :( Mám Acer 4652 a při hraní se občas stane, že se vypne a po chvíli sám restartne. Je možné, že se přehřívá? NB má ale větrání i zespodu - není přímo na podložce.

Díky za rady
vasek
Junior

Odeslat příspěvekod BaklaJean 14. 12. 2005 09:11

S nejvetsi pravdepodobnosti se prehriva, pokud mate WXP, zkontrolujte (a ev. vypnete) moznost automatickeho restartu v pripade kriticke chyby
BaklaJean
Junior

Odeslat příspěvekod vasek 14. 12. 2005 11:53

A nemůže se mu pak nic stát?
vasek
Junior

Odeslat příspěvekod BaklaJean 14. 12. 2005 12:06

ne-e
spis mi slo o to zjistit, jestli to je prehrivanim (pravdepodobne) nebo necim ve win
pokud se bude restartovat i po deaktivovani automatickeho vypnuti, tak se urcite prehriva
BaklaJean
Junior

Odeslat příspěvekod Calhoun 14. 12. 2005 12:08

Na 90% je to prehrivani - pokud je v zaruce tak je zbytecne aby jsi to resil sam - do reklamace s nim, at se stara servis.
Calhoun
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dressler 14. 12. 2005 12:27

dak mozem odporucit, daj na radu Calhouna, rozhodne by som nic nevypinal
dressler
Junior

Odeslat příspěvekod Ladiz 14. 12. 2005 15:43

Jakmile si myslite, ze je to hardwarem, a je to v zaruce, okamzite upalujte do servisu, a tam delejte blbyho :). At se oni snazi najit pricinu, proc to zlobi.
Ladiz
Junior

Odeslat příspěvekod Liu 14. 12. 2005 18:15

V tomto pripade rada,zavoalt do Acer servisu,nech si po to pridu.Nakolko tento model sa nevyraba tak dlho,aby uz stihol nebyt v zaruke :)
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vasek 14. 12. 2005 20:02

Jasně, že je v záruce. Ale bez něj jen tak existovat taky nemůžu :(
vasek
Junior

Odeslat příspěvekod Calhoun 14. 12. 2005 20:54

vasek píše:Jasně, že je v záruce. Ale bez něj jen tak existovat taky nemůžu :(:/quote]

To jsi si mel rozmyslet driv nez jsi koupil Acera ze potrebujes lepsi a hlavne rychlejsi servis :? . V kazdem pripade bych na Tvem miste servis neodkladal, riskujes ze se to zhorsi a pripadne Ti na teplo odejdou nejake komponenty navic jako bonus :( . A pokud by se mela zavada opakovat (ono u Aceru nikdy nevis :? ) tak cim vic casu dokud je notebook v zaruce budes mit, tim lip pro Tebe.
Calhoun
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bitterfeel 8. 3. 2006 12:54

Mám stejný problém s TM 2001LC. Vypne se mi po chvíli co začnu něco hrát. Problém je, že už není v záruce. Někde jsem četl, že by snad mohlo pomoct flash BIOSu, ale nevím kde ten BIOS sehnat když na stránkách acer ho nabízí jen pro distributory (na heslo). Přeinstalování systému už jsem zkoušel. Bez efektu. Myslíte, že by mohlo pomoct ho rozdělat a zkusit vyčistit chladiče? A na druhou stranu, má cenu s tím třeba jít do servisu, když už to není v záruce? Dík za rady.
Bitterfeel
Kolemjdoucí