software pro navigaci na notebook s GPS

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Jindrous 28. 12. 2005 23:12

Mám notbook s windows XP a sháním software pro GPS navigaci,poradite mi co bude dobře chodit?Podotýkám že nesháním pro PDA,ale pro operační system windows XP,díky... :)

//adams: upraven název threadu.
Jindrous
Junior

Odeslat příspěvekod snoop001 28. 12. 2005 23:31

Hello !!

Ja sem videl v Anglicku v PCWORLDe Microsoft Autoroute a prodavaju ktomu mali GPS prijmac .
Je to za 119.99 libier( aj s programem Autoroute)

Zial neviem ze ako to funguje ,len som to videl...
snoop001
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 28. 12. 2005 23:54

No pokud bude slouzit pro zap.evropu-route 66 fachci dobre,cechy a slovensko nemaj nak super pokryty,to bych resil infomapou.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jindrous 29. 12. 2005 00:20

Mám program autoroute 2005 Europe v češtině,ale to není navigace,nýbrž pouze plánovač cesty,je tam sice nějaka gps funkce,ale ta má za ukol pouze ukázat,kde na mapě jsem,ale navigovat to neumí,líbilo by se mi něco jako tomtom,který umí i hlasovou navigaci v českém jazdyce,ale je jen na PDA a ne na windows xp...takže budu rád za další tipy.
CPU INTEL Core 2 Duo E8400 3,00GHz * MB ASUS STRIKER EXTREME * 2x DIMM DDR2 4096MB * COL Noctua NH-U12P * WD RAPTOR WD 150GB * GK GEFORCE 9800GX2 1GB * DVD RW Samsung Black S203P * HD SAMSUNG 750GB SATAII * HDD SAMSUNG 750GB SATAII * LCD HP 24" 2408H
Jindrous
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 29. 12. 2005 00:51

No pro mobil -Wayfinder je dobrej ,pro pda tom tom nejlepe 700 potom garmin,no dalsi reseni je blaupunkt radio s navigaci ale o reseni s klasickou GPS navigaci ciste notebook?No kazdopadne na tento thread mrknu jestli neco neexistuje ale vzhledem k nutnosti gps modulu ktery urcuje aktualni polohu asi ne.Myslim ze najdes vzdy reseni podobne route.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Liu 29. 12. 2005 10:01

Podobny probelm som riesil aj sam,ale nenasiel som ziedny software pre notebook,ktory by mal aj Slovensko.Na PDA je to ovela lepsie.Ale skus na garmin stranke mrknut,maju tam nejake produkty,aj pre notebook...
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod markuson(smazano) 29. 12. 2005 10:12

zdar, pred tydnem jsem narazil na program Navigator 4 od MapFactoru http://www.mapfactor.cz, dost se mi to libi, ceska navigace, podrobne mapy, rozumna cena, maji verze pro PC i PDA... da se stahnout i demo
markuson(smazano)
Kolemjdoucí