Jinak doporučuju jako kolegové server http://www.ce4you.cz, jsou tam fakt rozebraný snad všechny věci, který bys chtěl o konkrétním modelu vědět.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
V posteli máš být se starou a ne s nějakým pdaDeawo píše:a v posteli sním chodím na net.t/quote]
Oops! píše:Deawo píše:a v posteli sním chodím na net.t/quote] V posteli máš být se starou a ne s nějakým pda:/quote]
Xls a doc zvladaji vsechny PPC. Mp3 taky. BT je pomerne obvykly.
Na tuto otazku ti mohu odpovedet velmi fundovane. Do prvaku jsem sel se starickym Halikanem (386SX) a bylo to celkem OK. Ale byl moc tezky a neskladny. Tak jsem si po pul roce poridil PDA s klavesnici. To je ale znacne omezujici oproti NTB - maly dislpej, pomalejsi odezvy, temer nemoznost pracovat na seminarkach, problemy s WiFi... Takze jsem si do druhaku poridil NTB. Ale PDA malokdo zna a jako kalkulacka se to dost osvedcilo (mam m125 - cernobily model, ktery je na toto lepsi nez barevny, tim spise pokud neumi zhasnout podsviceni). Ucitele mi to jako kalkulacku sezerou a mam tam tuny a tuny tahaku, grafu atd atd.
Takze doporucuji: Koupit notebook (od 400MHz nahoru) a k tomu myslim sezenes kloudne lacine PDA do 2 tisic na tahaky )
Ale jinak bych do Palma uz nesel, PPC s Windows Mobile uz jsou uplne nekde jinde.
AmPedro píše:že i při vybití nepřijdeš o data což s velkou slávou až ... rok po PalmOS zavádí ... i MS ve WM5 /quote]
Pokud bude PDA sloužit na čtení ebooks, pdf, doc, práci s xls a to už nemluvím o výhodě mít třeba překladový slovník v palmu tak bude využité více než dost a rozhodně né jen na kalendář etc.Jinak podle me stejne to PDAcko budes pouzivat po chvili jen na organizaci casu. Mam rok Looxe 720, ted jsem koukal, ze stoji pod 14000 s dani...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků