Notebooky Toshiba

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod petroman 30. 1. 2006 01:24

Zdravim vsetkych.
Chcel by som sa opytat na vase skusenosti s notebookmi znacky Toshiba. (kvalita,servis,sluzby...)
Konkretne sa zaujimam o tento typ: http://www.toshiba-pc.sk/Default.aspx?C ... ductId=277
Celkom sa mi pozdava...

Uvazujem este aj nad tymito:
1. http://www.megaobchod.cz/good.php?goodId=10281
2. http://www.megaobchod.cz/good.php?goodId=9258
3. http://www.atcomp.cz/zbozi/acertm4102wl ... ?p=z:57236

ale ASUSy vraj koncia a maju slaby servis a problemy sprehrievanim.... a Acery to ked si clovek precita toto forum...chut ho prejde... :-/
FujitsuSiemens su vraj tiez kvalitnejsie az v serii amilo pro...

A este jedna vec: co je The Best: AMD turion ci Centrino???
Vsetkym vdaka za nazory.
petroman
Junior

Odeslat příspěvekod Jelly_Fish 30. 1. 2006 01:46

zdarec
ja mam tiez toshibu ktoru som kupil asi pred 2,5rokom a absolutne ziadny problem,dokonca som nemal ziadny problem aj ked som upgradol HDD aj RAMku a stale bezi dalej,aj co sa tyka baterie vydrz je docela v pohode.
myslim ze ked si vyberies toshibu nebudes lutovat.podla mna maju jedny z naj notebookov.
ten co si si vybral,co sa zaujimas o neho,si myslim ze ma vsetko co treba na aby NB mal.s kazdeho rozku trosku
AMD64 3500+, ASUS A8N-SLI Deluxe, TsunamiDream Case, Enermax Noisetaker 485W, MSI GeForce NX7800GT 256MB, 2x1GB RAM DualChannel, Seagate 200GB SATA, Audigy2 Platinum eX, repro Genius SW-5.1, LCD Philips 19" 190B6, mouse Logitech MX518
Jelly_Fish
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 30. 1. 2006 01:49

Toshiba je vynikajici a zadnou chybu s ni neudelate. Jedinou nevyhodou jsou ceny, ale za kvalitu se plati. Zatim jsem mel jediny problem a to vlastni vinou. Opraveno za 18 hodin.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod swarm 30. 1. 2006 10:00

Taky uz jsem resil jednu reklamaci - fyzicke poskozeni moji vinou. Pritahl jsem jim notes (Satellite1410) mesic pred koncem zaruky a opravili mi ho jako zarucni opravu. Meli to tam teda aspon tyden, ale to me nevadilo, spis jsem byl prekvapen uznanim zaruky. Jinak tohle je muj uz treti notebook od Toshiby (s minulymi nebyl zadny problem a jsou stale ve 100% stavu uplne jako nove - jeden z roku (SatellitePro490XCDT) 1998, druhy (Tecra8000) 2000).

Muj nazor - chybu s Toshibou rozhodne neudelas, mam doma treba i Della a ASUSe, ale pristi notebook, co bych si kupoval pro sebe bude asi zase Toshiba.
Diagon Swarm - ~460 zrecenzovaných notebooků od 2007
15,6" Acer V15 Nitro - i7-4710HQ, 16GB RAM, 2xSSD, FHD IPS
14" HP EliteBook 840 G5 - i5-8350U, 16GB RAM, 512GB SSD, FHD IPS
14" ThinkPad T400 - C2D T9900, 8GB RAM, 300GB SSD, WXGA+ LED
swarm
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Blik (novy) 30. 1. 2006 10:08

Taky vybíram notebook a tato Toshiba je jeden z hlavních kandidátů. Jedniná věc která mně vadí a na tu tě chci upozornit, že má pouze stereo výstup a ne stadartní SPDIF. Jinak prý mají Toshiby jedny s nejlepších displejů. Jako jedny z mála uvádí kontrast.
Jinak mrkni na tento odkaz, mají velmi dobré ceny.
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-110.html
Blik (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zuzush 30. 1. 2006 10:33

mi se taky libi Toshiba.. jenom prosim nerozumim tomu stereo vystupu.. bude nekdo tak solidni a vysvetli mi to?!
zuzush
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blik (novy) 30. 1. 2006 10:38

Stereo - 2.0 či 2.1 repro
SPDIF - 5.1 repro
Blik (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubos1 30. 1. 2006 10:42

Ja Toshibu nedoporucujem. Firemne notebooky sa kazia jeden za duhym. Mal som Satellite Pro 6100, menili mi RAM, dosku, klavesnicu. Baterka vydzala max. hodinu a pol.
Ked mi odisiel HDD, dostal som novy notebook, typ Tecra. Je lepsi, ma konecne touchpad a kedze je tam Centrino, uz tolko nemusi chladit a hucat. Zatial funguje, ale niektorym kolegom uz menili dosky.
Lubos1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dejdik 30. 1. 2006 10:52

Mám, už třetí Toshibu, první Satellite 2535CDS z roku 1999, druhá Satellite 1805 z roku 2001 a teď Satellite MX35 z minulého roku. Všechny bez jediného problému, žádná reklamace, žádná chyba či jiná vada.
Dejdik
Junior

Odeslat příspěvekod guru29 30. 1. 2006 15:08

Taky je to jeden z mých kandidátů na výběr, konkrétně M70 159, s BT a X700 256mb, ten displej je nádherný, zdál se mi lepší než zde na foru opěvovaný FS 1667( přímé srovnání v obchodě), víc se mi i líbí zpracování, Harman Kardon :-B , ale docela mě znepokojují informace o malé výdrži baterky. Máte někdo nějakou zkušenost? Prý i dost topí, takže to by mě taky zajímalo.......
guru29
Junior

Odeslat příspěvekod m9p 30. 1. 2006 18:38

to guru29: Vydrz pri baterky (2:26hod.) pri TruBrite obrazovke je az az. + aj vykonna grafika zozerie pomerne vela.
m9p
Junior

Odeslat příspěvekod M. 30. 1. 2006 19:08

Otec ma firemni Toshibu, uz nekolikatou, ale tahle je desna. Nekolikrat byla v servise, ale jelikoz je jejich podpora hrozna, tak ted firma prechazi na HP.
M.
Junior

Odeslat příspěvekod kelso 30. 1. 2006 23:12

ja som na toshibu pocul iba samu chvalu. Takmer bezchybne notebooky.............vynimka potvrdzuje pravidlo :-)
kelso
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guru29 31. 1. 2006 10:11

to m9p: dík za info, nevíš ještě jak je to s tím teplem????
guru29
Junior

Odeslat příspěvekod Slain 1. 2. 2006 12:27

Ja jsem si koupil Toshibu Satellite M60 - 161 a zatim musim rict, ze vubec nelituju. Mam to teda teprve necelej mesic, ale slape jako hodinky. Truebright je vazne skvelej, dokonce vydrz baterky je dobra. Hral jsem na tom simulator Pacific Fighters (hardwarove narocna hra) jenom na baterce a vydrzela pres hodinu. Pravda je, ze to trochu vic topi (v manualu pisou, ze pokud ho mate na kline delsi dobu, hrozi lokalni popaleniny :))) ), ale pritom je krasne ticha.
Slain
Kolemjdoucí

Další stránka