Servis Acer Brno :o)

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod CeCo 4. 8. 2008 21:06

Jurajda (+ swarm):
V SR nie je ziadna fixna lehota, pokial je oprava medzi firmami. V obchodnom zakonniku je len "primerana lehota". Takze mas zatial asi smolu - skus sa vsak poradit s pravnikom.

Btw, kde si reklamoval notas?

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jurajda 4. 8. 2008 22:18

Priamo v predajni, Tecton. Žiadali si aj kábel so zdrojom na notebook, nieto ešte hardisk.
Nuž, pokiaľ je to na živnostníka, tak mi teda neostáva len čakať a urgovať... Ale ono je to aj tak divné, že práve pokiaľ je vec napísaná na podnikanie, tak ako ty vravíš ide o ušlé zisky, keďže vec nie je možné točiť v podnikaní. Jednoducho myslím, že tam je celkom dobrý dôvod na to, aby to bolo posudzované najmenej rovnako ako v prípade prvom.
Jurajda
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 4. 8. 2008 23:36

Jurajda:
Zakon je zakon a ten hovori jasne - lehota je na dohode. Mozes sa ist sudit o usle zisky, pripadne ziadaj o vratenie notebooku tak ako je a reklamuj ho inde ak sa da (napr. priamo v servisnom stredisku).

(btw, byt predajcom tak aj ja ziadam pevny disk - chyba moze byt aj na pevnom disku/v zle nainstalovanom OS a niekedy ho vyzaduju aj servisne strediska; ale zdroj a kabel - to je divne).

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kepaso8 3. 12. 2008 14:34

Caf Ceco ja mam problem s mojim notebookom uz 4x som ho posielal na reklamaciu a stale mi ho opravuju su to zakazdym ine chyby. Teraz co som ho poslal posledny krat tak mi poslali cenik opravy lebo ide o napajaci konektor, ktory sice je maticnej doske ale vraj som si ho poskodil sam. Na maticnu dosku mam este stale zaruku lebo mi ju uz 2x vymienali. Uz mi vsak skoncila ta 2-rocna zaruka a chcel by som vediet ci aj napriek tomu mam narok na vratenie penazi ak to je po tych 2 rokoch. Dakujem za odpoved
kepaso8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CeCo 3. 12. 2008 15:49

www.soi.sk > tam je tak e-mail ako aj telefon. Ti ti poradia presne a jasne.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zzzuzka 11. 12. 2008 09:30

ahojte, poradte mi prosim, co mam robit, ked sa moj rok stary notebook Acer so systemom Vista zacal z nicoho nic sam vypinat hrubou silou... mam podozrenie, ze by to mohlo mat cosi spolocne s ventilatorom... virusy urcite nemam... diky moc, cafte
ak mozte, napiste mi aj maila, sanneke@azet.sk
zzzuzka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kevin a perry 12. 12. 2008 09:58

Vezpod rozebrat a vyfoukat/vysát prach. Nepomůže? Reklamace.
GA Z68MX-UD2H-B3|Core i5 2500K@4,2Ghz default Vcore(@5Ghz, 1,41vcore) +Noctua NH-C14|4GB DDR3 Corsair 1600Mhz VengeanceLP|nVidia GTX 560 Ti + GELID rev.2 ICY VISION | 2x OCZ Vertex2 60GB SSD :) |Enermax MODU II 82+ 625W|LIAN LI PC A04 black
kevin a perry
Mírně pokročilý

Předchozí stránka