Ahoj Ce-Co,už máš NX7400? Spomínal si že ho budeš mať na pár dní.Tak by ma zaujímalo čo a ako. Chcem sa ešte opýtať core solo je zrejme výkonejšie než pentium?Zrejme ano.V akých aplikáciach je to zbadať? Ešte si spomínal BT myš. Aký je to výrobca? Typ?.Funguje ako obyčajná drôtová myš? Nie je pomalšia,keď je to wirelles? Dik vopred za odpoveď.
NX7400 mi ted lezi na stole, ale neni u toho zadne CD s driverama. Postahoval jsem k nemu vsechno z HP, ale porad mi tam zustava jedno Nezname zarizeni - a uz fakt nevim, co by to mohlo byt?
Nema nekdo stejny problem?
Myslim, ze jde o jakysi HID. Kdyz das upadte primo z toho zarizeni, tak nahlasi, ze to neni pro dany system.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro zjišťování polohy nebo navigaci."
No ale vsak o to tu ide nie? ze niektori predavaju 8-cell, napr xtron.sk a niektori 6-cell ako napr exe-shop.sk
tak potom ako myslis to standartne? len tak pomimo, kolko asi stoji ta silnejsia(samostatne-len baterka)?
Prave jsem si poridil nx7400 s Core Duo a nikde jsem nenasel nejakou moznost nastaveni profilu CPU, nebo nastaveni frekvence s jakou ma praovat. Nevite jestli to vubec lze? A jak jistim s jakou frekvenci procesor prae pracuje? Diky za rada.