caute ludia. od konca augusta som aj ja majitelom tohto notebooku, ale posledne dva dni ma trosku hneva jedna vec - ked dam book na stol a zacnem na nom nieco robit, citim neprijemnu vibraciu v rukach, mam dojem ze v tom notebooku nieco rezonuje, a najsilnejsie sa ta vibracia prejavuje na lavej strane od touchpadu (tam ani nie je disk, takze by som to aj chapal, ale aj tak mi to pride divne) a je to vobec neprijemny pocit pri praci. nech to dam na akykolvek tvrdy povrch (kuchynsky stol, pracovny stol, stol v obyvacke, etc...), je to dost neprijemne

co si o tom myslite? isli by ste to riesit do servisu? akoze ma to hneva, lebo nemozem na tento Hasiaci Pristroj povedat ani jedno zle slovo, ale predsa len

mozno som velmi narocny na komfort, ale rozhodne to nepotesi a mozno by som v servise vyzeral ako idiot, ktoremu vadia "bezne vibracie", ale asi tak bezne nebudu, kedze aj ostatni clenovia rodiny, ktori do styku s pocitacmi neprichadzaju tak casto ako ja, tvrdia ze to vibruje... diky za akykolvek nazor!