Notebook za 25 000 Kc s 1GB na hry

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Izmail 29. 7. 2006 18:27

Mam takovy problem, chtel bych si koupit notebook do 25 000 s temito pozadavky a nevim jestli se neco takoveho da sehnat.:

1024 RAM (DDR 2 - neni nutnost)
Nejaka grafika, ktera uz by zvladala novejsi hry (moc se v grafikach notebookovych nevyznam)
Procesor bud Pentium M nebo Turion 64
Monitor staci 15
Bez OS

Libil se mi tenhle:
http://www.obchod.cz/products_detail.php?kod_zbozi=00024475
ale ma slabsi grafiku

To jsou asi tak vsechny moje naroky, pls poradte (hodte link).

//edit C.: Upraveny titulok.
Izmail
Junior

Odeslat příspěvekod play4fun 29. 7. 2006 18:52

de o to na co to chces pokud chces aby to neco vydrzelo, melo solidni vydrz a aby si nemel problemy s reklamaci tak to se koukni po jiny znacce!!!HP........ :)
play4fun
Junior

Odeslat příspěvekod Izmail 29. 7. 2006 18:54

play4fun píše:de o to na co to chces pokud chces aby to neco vydrzelo, melo solidni vydrz a aby si nemel problemy s reklamaci tak to se koukni po jiny znacce!!!HP........ :)

Proc problemy s reklamaci? Kde je psano, ze kazdy notebook od ACERU je spatny?
Jestli koupis acer nebo HP, tak co se tyce reklamace je to jedno, i u HP muzes narazit na spatny kus.

Co se tyce te vydrze tak predstavoval bych si tak 2,5 hodiny.
Izmail
Junior

Odeslat příspěvekod epidem 29. 7. 2006 18:57

když si chceš mermomocí nabít hubu, tak ber acer :-)

jó, jsou servisy a "servisy"
epidem
Junior

Odeslat příspěvekod WarCZ 29. 7. 2006 18:58

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37124
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38404

Acer ti nedoporučim protože to jsou šmejdy... Asus je přes cenu ale je dvoujadrovy... HP je v ceně + dokoupeni paměti... je to core solo...

lidi tady plačou nad cim co koupili od aceru projdi si diskuze a nech si to projit hlavou... vykon u NB neni vše !!! mam ASUS s magnesiovmy šasim a rosekl bych s nim acer na pul...

jo a ja dostal třeba k ASUSu tašku + myš. to si aceraci kupujou za 1500...
WarCZ
Pokročilý

Odeslat příspěvekod play4fun 29. 7. 2006 19:03

Izmail píše:
play4fun píše:de o to na co to chces pokud chces aby to neco vydrzelo, melo solidni vydrz a aby si nemel problemy s reklamaci tak to se koukni po jiny znacce!!!HP........ :)

Proc problemy s reklamaci? Kde je psano, ze kazdy notebook od ACERU je spatny?
Jestli koupis acer nebo HP, tak co se tyce reklamace je to jedno, i u HP muzes narazit na spatny kus.

Co se tyce te vydrze tak predstavoval bych si tak 2,5 hodiny.

Hele reknu to asi takhle
Je jasny ze spatny kousky dela kazda firma ted de jen o to kolik promile to je. Notebook neni o vykonu ,ale predevsim o vydrzi, dobrem LCD, a o tom aby to neco vydrzelo.
Jestli chces neco na hrani tak si kup treba PSP 8)
play4fun
Junior

Odeslat příspěvekod Izmail 29. 7. 2006 19:16

OK dobre , tak kdyz vypustitm tu grafiku, tak jaky yste doporucili?
Izmail
Junior

Odeslat příspěvekod play4fun 29. 7. 2006 19:37

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37124
Ten bych doporucil ta grafika ti ale asi stacit nebude no.Fakt de o to na co to chces.Na praci bude good na hry ne. :wink:
play4fun
Junior

Odeslat příspěvekod WarCZ 29. 7. 2006 22:27

hej ten jsem doporučoval ja :o)))

No ted je to jenom o tom jestli Pentium M nebo Core Solo... Pentium M bych už bych nebral i když zrovna ted NB s timhle procakem zajimavě slevňují...

jedště jednou jsem prošel cenik a to HPčko vypada opravdu nejlepe. HPčko ma ale nic moc dizajn, za to kvalia je prvotřidní. pokud se pro něj rozhodněš mrkni se i sem http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=34070

HP je prostě kvalita ale dizajn nic moc... pokud by jsi chtěl něco "pěknějšího" potom asi Asus...
WarCZ
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Izmail 30. 7. 2006 08:05

Jeste by mne zajimaly 2 veci:

1. Funguji klasicke 32bitove procesory na vindows Vista?

2. Co si myslite o tech ramkach? Staci 512MB, nebo je lepsi 1024?
Izmail
Junior

Odeslat příspěvekod WarCZ 30. 7. 2006 08:29

1) jo to bude ale pro maximalni graficke zobrazeni ( 3d ) potřebuji direkt X 10tku.

2) se 512 se da pracovat s tim že druhou mužeš dokoupit. je to otazka rychlosti a spotřeby. spotřeba klesne kvuli swapu na disk ale zase stoupne protože si něco ramka vezme :o) nevim kolik to děla :o) ja mam 512 a do budoucna uvažuju o doplnění...
WarCZ
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mh 30. 7. 2006 08:29

Nad Windows vista bych nejak nedumal a samozrejme, ze je lepsi 1024, ale staci i 512MB.
Nepremyslels nad FS V2060 nebo V2085?
mh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod votrelec 30. 7. 2006 08:42

kup si acer. maju najlepsi pomer cena/vykon. kupil som ich uz asi 5 a ani jeden sa nepokazil.

a aspon vidis aky je rozdiel medzi tym acerom co si si vybral a tym hp co ti radia. za tu istu cenu mas o triedu lepsi stroj. to hp je sracka s uuuplne zakladnymi komponentmi
..:. jungle forever:.
votrelec
Junior

Odeslat příspěvekod Suving 30. 7. 2006 08:47

Tak to bychom se mohli hadat :evil:
Suving
Junior

Odeslat příspěvekod WarCZ 30. 7. 2006 08:52

votrelec píše:kup si acer. maju najlepsi pomer cena/vykon. kupil som ich uz asi 5 a ani jeden sa nepokazil.

a aspon vidis aky je rozdiel medzi tym acerom co si si vybral a tym hp co ti radia. za tu istu cenu mas o triedu lepsi stroj. to hp je sracka s uuuplne zakladnymi komponentmi

znam taky lidi kteři použivaji acer a tvrdi mi že je bez problemu a za chvili budou acery všude. když si ho ale prohledu a vidim jak s nim zachazeji tak mi jich je lito... Hlavně ty paqnty a zavirani... ja mužu NB zavřit i za roh displeje jednou rukou, to oni ho zaviraji pomaličku ještě u pantu.... vykon neni vše HP taky neni uplně svate ale podle mě lepší než Acer
WarCZ
Pokročilý

Další stránka