Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Raziel-CZ píše:V žádném případě tyto lumpy nedoporučuji! 3x jsem tam nakoupil, 3x byl výrobek špatný a 3x mi to nevyreklamovali a něčím se vymluvili. Byli velmi sprostí a drzí a hlavně neochotní. Jsou to obyčejní prachsprostí zloději, podobní zkrachovalé Monimě, kteráí krachla právě kvůli reklamacím. Pokud mohu doporučit tak Alzasoft. Tam jsem nikdy neměl jediný problém a nakupuju tam již léta. /quote]
Raziel-CZ píše:V žádném případě tyto lumpy nedoporučuji! 3x jsem tam nakoupil, 3x byl výrobek špatný a 3x mi to nevyreklamovali a něčím se vymluvili. Byli velmi sprostí a drzí a hlavně neochotní. Jsou to obyčejní prachsprostí zloději, podobní zkrachovalé Monimě, kteráí krachla právě kvůli reklamacím. Pokud mohu doporučit tak Alzasoft. Tam jsem nikdy neměl jediný problém a nakupuju tam již léta. /quote]
Raziel-CZ píše:Pokud mohu doporučit tak Alzasoft. Tam jsem nikdy neměl jediný problém a nakupuju tam již léta.l/quote]
Erg.Noor píše:No, tos nám teda poradil - zrovna alzáč. Neustále nějaký problémy s reklamacema, s dostupností zboží a podobně. I když musím jim přiznat, že teď se hodně zlepšili. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků