notebook s nejlepší integrovanou grafikou na hry

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod boonno 22. 10. 2006 16:42

no tak hrozný to zase myslim nebude
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod airmt 22. 10. 2006 16:56

ale bude... a kdyz tak si za osm stovek koupis chladici podlozku.
http://www.alza.cz/18848622/pro-notebooky.htm
A budes to pouzivat kdyz budes chtit hrat FEAR tri hodiny...
Na notebook.cz vysel test techto podlozek. Tak si to precti.
Dell XPS 13 (9350)
airmt
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 22. 10. 2006 17:11

to se ten notebook jako dokáže za půl hodiny přehrát, tak že se nedá používat?? To by teda docela přehodnotilo můj názor jít do asusu:-/ ale zase na druhou stranu, v mojí cenové kategorii by pak už zůstal asi jen acer a to teda nevim jestli je zrovna tohle lepší řešení
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod airmt 22. 10. 2006 17:19

jeste mas pak na vyber jeste levnejsi Fujitsu Siemens Pi1536. Ale ty jsem videl asi tri vystavene v obchode a byly docela dost teple napravo od touchpadu kdyz byly jen tak zapnute... Ale vyslo by te to jeste levneji. No je to na tobe.
Ja osobne bych na notebooku hry moc nehral, pokud mas na vyber. Ja ho pouzivam misto PC protoze musim. Ale kdybych chtel primarne hrat hry, tak urcite desktop je lepsi. Muzes si koupit levny notebook a k tomu desktop na hry :) A nebo Playstation. IMHO idealni volba.
Dell XPS 13 (9350)
airmt
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 22. 10. 2006 17:21

je to hlavně na práci, ale občas když se nudím, tak bych si rád něco zahrál jen tak pro zábavu. Takže primárně je to na programování, ale nějaká ta hra tam občas taky pojede. A že by se to tak přehřívalo sem se nikde nedočet, tak mě to zaskočilo. Je to vážně tak zlý?
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod swarm 22. 10. 2006 18:23

No, snad jedinné, co nemůžu vytknout svému Asus A6Km je, že by se přehříval. Nestalo se mi ani náhodou, že by se nějak zasekával nebo musel throttlovat kvůli vysoké teplotě a to jsem byl třeba několik hodin schopen hrát flatout2 a mít notebook položený na peřině ;-).
Diagon Swarm - ~460 zrecenzovaných notebooků od 2007
15,6" Acer V15 Nitro - i7-4710HQ, 16GB RAM, 2xSSD, FHD IPS
14" HP EliteBook 840 G5 - i5-8350U, 16GB RAM, 512GB SSD, FHD IPS
14" ThinkPad T400 - C2D T9900, 8GB RAM, 300GB SSD, WXGA+ LED
swarm
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod boonno 22. 10. 2006 18:29

a co si myslíš o tom přehřívání? je to u těch asusů, tak zlý? Jako četl sem, že asusy víc hřejou než jiný ntb, ale že by se to u hraní kousalo atd slyším prvně a docela mě to vyděsilo
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod airmt 22. 10. 2006 21:46

to ne, zase z toho tady nebudeme delat hysterii. Neni pravda, ze by se Asusy prehrivaly vice nez ostatni.
Muj Asus je treba uplne studenej, celou dobu a kdyz hraju hry je vlazny.
Je treba se vzdycky bavit o konkretnim modelu. A ja vim, ze jsem cetl o A6T ze obcas dosahovali vyssich teplot. Ale nic extremniho to nebylo. Projdi si fora tady, na notebook.cz a na pctuning.cz. Zeptej se majitelu toho notebooku primo a pak uvidis sam jaky to s nim je.
Pokud jde o OBCASNY hrani, ja jsem se svou Geforce Go 7300 spokojeny. Pokud si na hrani extra nezakladas, muze ti vklidu stacit. Sice tady spousta chytraku zacne asi plivat, ze to je lowend, ale rozjedes na tom v tuhle chvili asi vsechno. Jen z tech narocnych her musis ubrat na detailech a rozliseni. Pokud ti ale o tohle jde a chces i za 2 roky hrat aktualni top hry tak je lepsi koupit neco z mainstreamu - ATI X 1600/1700 nebo Nvidia Geforce Go 7600/7700. Tam je jaksi takova "jistota" ze s hranim problemy mit nebudes. Notas te ale bude stat o cca 5 tisic vice nez s Go7300 a bude mit kratsi vydrz. Pokud bys mel moznost volby, mozna by ti nejlip sedla nejaka ATI X1400, je preci jen z toho lowendu nejlepsi. Cca o nejakych 20-30% lepsi nez ta moje.
Dell XPS 13 (9350)
airmt
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 23. 10. 2006 08:36

no myslim, že ta go 7300 moje požadavky splňuje na 100%, takže to asi vemu tenhle asus, ještě sem našel celkem zajímavej acer, ale přece jenom acer.
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 23. 10. 2006 09:26

no tak myslim, že se to pomalu rozhoduje za mě, ten asus ASUS A6TC-AP011 už je vyprodanej a asi nebude, takže mám smůlu. Holt kdo moc vybírá;)

edit: teda ne že by ho nikde jinde neměli, ale v těch internetových šopech se vyznat, co je kvalitní a co ne? Bohužel v mých oblíbených a ověřených ho nemaj grrrrr

edit2: no sem lama, tak ho maj na alzasoftu juch;)
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod janzat 25. 10. 2006 18:45

je integrovana, lezi primo na MB, ma jen vlastni 128 MB pamet
janzat
Junior

Předchozí stránka