Mám problém s integrovanou čtečkou na notebooku ASUS A6Km. SD karty čte a zapisuje úplně v pohodě, ale s MMC kartama má problém. Čtení funguje v pořádku, ale když zapisuju, tak to je schopno poškodit data, co už na kartě jsou a zároveň to zapsat nová data jako totální haluze. Sem tam ale některá ze zapsaných dat jsou v pořádku a funkční, ale okolo je stále víc souborů a adresářů, které jsou složené z paznaků a nejdou ani třeba smazat natož otevřít.
Jednu 128MB MMC kartu jsem si nechal na testy a zkoušel s ní laborovat. Občas, když jsem kartu naformátoval, tak pak s ní nešlo vůbec pracovat a pomohlo mi ji přendat do PDA, kde se systém zeptal na naformátování a to šlo v pohodě. Když používám USB čtečku karet na notebooku, tak to jede v pohodě, takže je problém v té integrované. Prostě když zapíšu data, tak se to tváří v pohodě, ale když kartu vyndám a vrátim, tak je to už špatně.
Ovladač karty mám poslední (jedinný?) co u ASUSu byl a nevypadá zrovna nejnovější. Kartu jsem zkoušel formátovat na FAT i FAT32 (ortodoxní linuxáci nechť si své formáty strčí za klobouk, protože karta naformátovaná na etx2/3 by mi byla úplně napiču).
Přemýšlím nad reklamací. Už si tady vedu seznam, co je potřeba na tom notebooku vyreklamovat, takže ještě pár věcí a už jim to asi odnesu nebo už fakt nevim.
Řešil z vás někdo už něco podobného?
Děkuju za (doufám inteligentní) rady.