ASUS F3T (AP007 a AP008)

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod CZ4R 10. 2. 2007 11:56

struhy píše:chlapci, NFS carbon na plné (akurát AA iba 2x)....som z toho normálne happy :D teplota GPU okolo 75-78 (s externým chladičom samozrejme)
ovládače 97.92 - konečne sa grafika vo win podtaktováva gpu 200 MHZ a pamäte okolo 135 MHZ.o/quote]

tak ja mam teplotu 75 C v klidu :/
CZ4R
Junior

Odeslat příspěvekod CZ4R 10. 2. 2007 11:59

[quote="Mirďa 2";
Mám sice A6T,ale výkon by měl být stejný.
Vert.synchr. - off
H.skinning - on
HDR - on
Shadow quality - high
Motion blur-on
Blur quality - high
Eyear effect - off Ovladače mám 92.91 a hraju taky 800x600.A baterka musí být na plno nabitá aby to jelo plynule.Jsem z toho na větvi,protože kolegovi to na P43.6ghz,1g ram a Nv 6600GT škube,tak nevím.b/quote]
zitra to zkusim...ted jsem projizdel ruzny stranky s testy ovladacu a nejvykonnejsi by mely byt 91.33, tak ty zkusim a dam vedet.... a hrajes to se zaplym napajeni ze site nebo jen nabijes baterku a hrajes bez site? jak jsi na tom s teplotama behem hrani?
CZ4R
Junior

Odeslat příspěvekod Mirďa 2 10. 2. 2007 12:28

To CZ4R: Hraju to ze sítě s plně nabitou baterkou,mám zastavený antivir a další kraviny co při hraní brzdí systém kromě NHC2,teploty těžko říct,protože z hry tak lehce nevyskočíš,ale nout je nahoře-kláves.,tous.,skoro studený,jen z výdechu chlazení je to jak z topení a ventil.má otáčky,co v normál.testech ani v 3DMarcích nikdy neměl.Tato hra ten noťas prověří.
Mirďa 2
Junior

Odeslat příspěvekod janyH 10. 2. 2007 16:29

tak, peniaze uz mam vyhradene:

1 otazka: mam este cakat aby som neobdrzal poruchovy kus?
2 otazka: mam cakat na nejakeho nastupcu /vista/? co od neho mozem cakat?
3 otazka: ak, tak kde ho kupit co najlacnejsi , pozeral som http://www.pcexpert.sk a mam pocit ze tam je najlacnejsi.
janyH
Junior

Odeslat příspěvekod danielik82 10. 2. 2007 19:52

ja som si ho nakoniec kupil v normalnom obchode, sice na nete bol za menej ale typek co mi ho predaval mi spravil cenu za 34000,- a 3700,- druha 1GB RAMKA tak ja som velmi spokojny, pritom ma ani nepoznal, len chcel aby som to kupil v jeho obchode AMICOMP. Na Vistu by som necakal, XP funguje tak naco davat novy OS, ktory aj tak ma este chyby a neni kompatibilny s niektorymi programami, pricom ma este uplne silene poziadavky?????? A poruchovy kus??? mozes kupit aj o mesiac aj tak nemas istotu, ze bude 100%, ja som mal stastie, zatim bezproblemov
danielik82
Junior

Odeslat příspěvekod romrybko1 11. 2. 2007 15:16

Napriek tomu, alebo práve preto, že som doslova preštudoval túto diskusiu, kúpil som si AP008. Samozrejme trpí všetkými problémami, ktoré sú tu popisované, nemal som šťastie na bezproblémový kus. Najprv by som chcel dať do poriadku BIOS (prehrievaním a drivermi sa budem zaoberať neskôr). Mohol by sem niekto napísať „lopatisticky“, ako na to? Neviem, či cez aflash, alebo biosovský easy flash. Čo treba spraviť pre bezproblémový priebeh (kde si pripraviť nový BIOS? – v múdrych článkoch píšu, že ide priamo na floppy, urobiť zálohu?, vypínanie procesov pri win flashovaní – ktorých?, ...).
Som úplný elév, prvý ntb.
romrybko1
Junior

Odeslat příspěvekod Oops! 11. 2. 2007 15:40

Návody na flash biosu už tady proběhly :evil: . Mrkni o pár stránek zpět.
Oops!
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Xemiq 11. 2. 2007 17:03

Hej hej,zdravim lidi,tak ja sa po case tiez zapajam..
No uz ho mam stvrt roka,tento F3T AP008 a okrem reprackov sa stale nic nekazi. Sice sa mi troska osuchla farba v rohu a raz sa mi uvolnila a trosicka povyskocila krytka,co zakryva pravy otvaraci klb,ale to neni nic nehorazne.. (aj ked - bohvie co casom)
Hrat som na chvilocku prestal,ale uz sa opat zapajam do gaming procesu =)
R6 Vegas som ale dal prec,lebo s odstupom casu sa mi to nezdalo az take dobre.
Momentalne smazim NFSMW samozrejme na max a brusim si zuby na RE4 (10%dwnloaded :P )
No casom,jak sa tu pomnozili ludia s roznymi problemami ma napada (kedze ASUS sa s tymi reklamackami nejak neponahla) ci by sa neoplatil viac Acer 5112. (reklamacia rovnako dlho trva a moznost vadneho kusu podobna)
Ja som vsak so svojim modelom stale spokojny,aj ked s odstupom casu si uvedomujem,ze do asusu uz asi nepojdem..

Ale mam aj ja par otazok.. Kedze Everest zere dost ramky a pouzivam ho len na monitorovanie teplot,ktore zvladne aj stary dobry NHC. (a ma navyse kopu lepsich veci)
Poznate nejaky program,ktory ukazuje teplotu GPU a neni moc narocny na RAM?
A ktore su to tie stabilne ovladace? Tusim 92.21? ci ako??
Hra niekto na tomto booku SPLINTER CELL DOUBLE AGENT?
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod romrybko1 11. 2. 2007 17:30

Oops!, jeden píše, že to robil z win, aby to mal bezpečné, druhý píše, že na to, aby mu to prebehlo bezproblémovo má easy flash ... a včul si vyber :-(
Keď pôjdem cez easy flash, môžem mať nový BIOS pripravený na C, alebo D, dá mi to možnosť zadať cestu naň?
romrybko1
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 11. 2. 2007 18:08

Zdravím všechny,

jsem taktéž majitel tohoto notebučku, jsem s ním celkem spokojen, až na jednu věc. Občas po zapnutí se mi stane, že z notebooku jakoby "zmizí zvukovka", prostě všude, kde se vybírá zvukovka je všechno zašedlé, jakoby tam žádná zvukovka nebyla. Pomůže většinou až restart, kdy se zvukovka zase v pořádku objeví. Ovladače jsem zkoušel jak původní, tak i nějaké novější se stejným výsledkem...
Chtěl bych se zeptat, jestli vám to třeba taky tak občas dělá nebo je to vada kusu a tím pádem důvod k reklamaci?

Předem díky za odpovědi
Mojma
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Lukecz 11. 2. 2007 18:44

romrybko1 píše:Keď pôjdem cez easy flash, môžem mať nový BIOS pripravený na C, alebo D, dá mi to možnosť zadať cestu naň? /quote]

Ano vybereš cestu a pak se už o nic nestaráš, po restartu F2 pro Load System Defaults :-B :wink:
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Junior

Odeslat příspěvekod romrybko1 11. 2. 2007 20:53

hmm, easy flash píše, že nepodporuje CDROM, .., NTFS format. Ale tak mám naformátovaný HDD (C aj D), ako ďalej :-(
romrybko1
Junior

Odeslat příspěvekod tommmi 11. 2. 2007 20:56

mojmax píše:Zdravím všechny,

jsem taktéž majitel tohoto notebučku, jsem s ním celkem spokojen, až na jednu věc. Občas po zapnutí se mi stane, že z notebooku jakoby "zmizí zvukovka", prostě všude, kde se vybírá zvukovka je všechno zašedlé, jakoby tam žádná zvukovka nebyla. Pomůže většinou až restart, kdy se zvukovka zase v pořádku objeví. Ovladače jsem zkoušel jak původní, tak i nějaké novější se stejným výsledkem...
Chtěl bych se zeptat, jestli vám to třeba taky tak občas dělá nebo je to vada kusu a tím pádem důvod k reklamaci?

Předem díky za odpovědi
Mojmad/quote]

Mne to robilo tiez,ale potom to prestalo
tommmi
Junior

Odeslat příspěvekod danielik82 11. 2. 2007 22:45

ja akurat zajtra idem skusit R6 Vegas, tak som zvedavy ako mi pojde?? inak RE 4 som hral a bol som riadne sklamany, okrem rozlisenia obrazovky sa tam nic neda nastavit!!!! a to som myslel, ze ako krasne to bude vyzerat :-(
danielik82
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 11. 2. 2007 23:45

a ako ti siel ten RE4? Pohode? Potom to porovnaj s Vegasoml,ak to pojde aspon tak ako Vegas,tak to bude pecka.. A co si cakal,ze sa tam bude dat nastavit - ved je to len konzolovy port.. Ako to vypadalo?
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka