Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Oops! píše:Po nahození posledního biosu (tuším 221) se mi celkem často stává, že noťas na nějakých 5s. zatuhne. Stává se vám to taky ?
Ještě pak zkusím downgraded/quote]
pavucik píše:Chcem sa spytat, rata sa to ako pocet podanych reklamacii, alebo mozem dat do jednej reklamacky viac chyb a bude sa to ratat viac ako jedna a budem mat narok na vratenie penazi?
janzat píše:Hele mam stejnou GK v notasu a mam problem, ze ze kdyz aktivuju PowerMizer, v ovladacich 97.92 Nvidia, nejde mi zmenit rozliseni CS 1.6. Proste mi tam zustane jenom 640*480 nejde ani dat widescreen, nic. Musim tedy preinstalovat ovladace a Power Mizer nechat vypnuty. Vite co s tim? Mel jste nekdo takovy problem?
Dale Potrebuju poradit, kdyz zapnu CS 1.6, mam tak 20-40 minut okolo 20 fps, je to uplne hruza. Cca po te dobe mi to automaticky (nic nikde nemenim) samo naroste a mam to na stovce, porad (tak by to melo byt, GK je vykonna dost (GF GO 7600) Nevim proc jede tak slabo po zapnuti. Da se to nejak spravit? Diky
frankie_xo píše:Jak to nakonec dopadlo s tím NHC? Šlape to někomu k plné spokojenosti? Nemohl bys to prosím Frizi trochu více popsat?o/quote]
pavucik píše:a myslis ze Asus-aci vracaju peniaze, alebo skor vymienaju kus za kus?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků