ASUS F3T (AP007 a AP008)

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod danielik82 26. 4. 2007 23:59

DOTAZ: za aky dlhy cas od zakupenia, mozem odstupit od zmluvy, a vratia mi plnu sumu za notebook????
danielik82
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 27. 4. 2007 00:56

Ak to kupis cez internet, tak do 7 dni od dodavky (v CR do 14).
Inac az po danom pocte reklamacii (3 rovnake, 4 rozne).

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavucik 27. 4. 2007 11:33

Chcem sa spytat, rata sa to ako pocet podanych reklamacii, alebo mozem dat do jednej reklamacky viac chyb a bude sa to ratat viac ako jedna a budem mat narok na vratenie penazi?
pavucik
Junior

Odeslat příspěvekod Oops! 27. 4. 2007 11:40

Po nahození posledního biosu (tuším 221) se mi celkem často stává, že noťas na nějakých 5s. zatuhne. Stává se vám to taky ?
Ještě pak zkusím downgrade :?
Oops!
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kniper 27. 4. 2007 14:34

Oops! píše:Po nahození posledního biosu (tuším 221) se mi celkem často stává, že noťas na nějakých 5s. zatuhne. Stává se vám to taky ?
Ještě pak zkusím downgrade :?d/quote]

jo taky :(
kniper
Junior

Odeslat příspěvekod gafis 27. 4. 2007 21:55

mne sa to ešte nestalo (teda nespozoroval som to) nikdy
gafis
Junior

Odeslat příspěvekod CZ4R 27. 4. 2007 23:34

pavucik píše:Chcem sa spytat, rata sa to ako pocet podanych reklamacii, alebo mozem dat do jednej reklamacky viac chyb a bude sa to ratat viac ako jedna a budem mat narok na vratenie penazi?

bere se to jako pocet chyb, takze kdyz do reklamace nejake vypises, tak muzes pozadovat vraceni penez
CZ4R
Junior

Odeslat příspěvekod pavucik 28. 4. 2007 10:46

a myslis ze Asus-aci vracaju peniaze, alebo skor vymienaju kus za kus?
pavucik
Junior

Odeslat příspěvekod janzat 28. 4. 2007 11:25

Hele mam stejnou GK v notasu a mam problem, ze ze kdyz aktivuju PowerMizer, v ovladacich 97.92 Nvidia, nejde mi zmenit rozliseni CS 1.6. Proste mi tam zustane jenom 640*480 nejde ani dat widescreen, nic. Musim tedy preinstalovat ovladace a Power Mizer nechat vypnuty. Vite co s tim? Mel jste nekdo takovy problem?

Dale Potrebuju poradit, kdyz zapnu CS 1.6, mam tak 20-40 minut okolo 20 fps, je to uplne hruza. Cca po te dobe mi to automaticky (nic nikde nemenim) samo naroste a mam to na stovce, porad (tak by to melo byt, GK je vykonna dost (GF GO 7600) Nevim proc jede tak slabo po zapnuti. Da se to nejak spravit? Diky
Compal HEL80 - Core™ 2Duo T7200 2x2.00GHz, 4MB L2 Merom, 15.4" WXGA, mechanika SuperMulti,Kingston 2GB DDR2, Seagate Momentus 100GB 7200 ot./min. VGA GeForce Go 7600 256MB, WiFi, Bluetooth,web kamera, ctecka karet, ctecka otisku prstu
janzat
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 28. 4. 2007 16:17

mal som podobny problem a uspesne som ho vyriesil..
prestal som hrat CS :mrgreen:
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod nealko 28. 4. 2007 22:10

janzat píše:Hele mam stejnou GK v notasu a mam problem, ze ze kdyz aktivuju PowerMizer, v ovladacich 97.92 Nvidia, nejde mi zmenit rozliseni CS 1.6. Proste mi tam zustane jenom 640*480 nejde ani dat widescreen, nic. Musim tedy preinstalovat ovladace a Power Mizer nechat vypnuty. Vite co s tim? Mel jste nekdo takovy problem?

Dale Potrebuju poradit, kdyz zapnu CS 1.6, mam tak 20-40 minut okolo 20 fps, je to uplne hruza. Cca po te dobe mi to automaticky (nic nikde nemenim) samo naroste a mam to na stovce, porad (tak by to melo byt, GK je vykonna dost (GF GO 7600) Nevim proc jede tak slabo po zapnuti. Da se to nejak spravit? Diky

no neviem ci mas prave tento notebook ale mne na csku davalo max 30 fps vtedy ked som mal procesor na 800mhz, a vtedy to aj tak divne sekalo, a mal som presne aj ten isty problem s rozlisenim a nedalo sa nastavit widescreen, spravilo mi to ale iba raz a myslim ze preinstalovanim ovladacov sa to neobjavilo .. nainstaloval som nejake stare myslim ze 91.36, to som len tak nahodne skusil .. a od vtedy ide csko stale dobre
nealko
Junior

Odeslat příspěvekod frankie_xo 29. 4. 2007 18:05

Jak to nakonec dopadlo s tím NHC? Šlape to někomu k plné spokojenosti? Nemohl bys to prosím Frizi trochu více popsat?
frankie_xo
Junior

Odeslat příspěvekod frizi 29. 4. 2007 20:15

frankie_xo píše:Jak to nakonec dopadlo s tím NHC? Šlape to někomu k plné spokojenosti? Nemohl bys to prosím Frizi trochu více popsat?o/quote]

co konkretne mas na mysli? k tomu falosnemu poplachu som sa vyjadril v samotnom threade.
frizi
Junior

Odeslat příspěvekod CZ4R 29. 4. 2007 20:38

pavucik píše:a myslis ze Asus-aci vracaju peniaze, alebo skor vymienaju kus za kus?

volba je na tobe
CZ4R
Junior

Odeslat příspěvekod pavucik 29. 4. 2007 22:03

niekde som citala, ze skor preferuju vymenu....
pavucik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka