ASUS F3T (AP007 a AP008)

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod doneck 16. 5. 2007 11:05

Díky za tvůj postřeh. A jinak nemáš žádné problémy po aktualizaci biosu? Protože někomu začal po aktualizace třeba notas tuhnout.
doneck
Junior

Odeslat příspěvekod tommmi 16. 5. 2007 11:13

vcera som si preinstalovan XPcko,a dnes ked som si dotoho instaloval vecicky,tak som mal problem pri hotfix-->hibertnation,
ak spustim instalacku, po niekolkych sekundach vypise ze sa jazyk nezhoduje s jazykom instalacky,
vo vypnout pocitac uz mam hibernaci,ale neda sa stlacit,a ak ho chcem povolit tak v napajani mi nedovoli odfajknut ten ramik lebo zevraj je spusteny alebo ho pouziva iny soft
pomozte ak viete
tommmi
Junior

Odeslat příspěvekod duderadecek 17. 5. 2007 02:52

chtěl bych se zeptat, mám F3T AP008 a poslední dobou...cca asi poslední týden mi při běhu notebooku, když na něm např. osm hodin stahuju pomocí torrentu začíná něco v uvozovkách lupat na levé straně v úrovni tlačítka ESC. Vypadá to, jako by se přepl takt CPU z 800 na 1600, ale to není ono. Přiznám se, že ani nevím, co se v této části skrývá. Nemá s tím někdo z Vás nějakou zkušenost? Mám ho cca tři měsíce a zatím jsem se s podobným lupáním nesetkal.
Díky...
duderadecek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod duderadecek 17. 5. 2007 03:24

ještě mi to příjde, že se to děje v pravidelných intervalech....cca, co dvě minuty to lupne...jako když se zapisují data na disk...nebo .. fakt nevím, co to je...poradí někdo?
duderadecek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Oops! 17. 5. 2007 06:11

hdd. Torrentama si akorát zrušíš hdd.
Oops!
Pokročilý

Odeslat příspěvekod McKenics 17. 5. 2007 09:57

matoo11 píše:Ahojte. Kupil som si Asus F3T AP008. Vsetko zatial klape, len jediny problem mam. Nechce mi nainstalovat ovladace na Bluetooth. Co mi mozete poradit?

Instaloval som teraz par notasov od Asus-u a na jednom sa mi stal presne tento problem. Samozrejme, ze nedalo ani po rucnom nastaveni v Paneli nastrojov, takze vadne CD. O par dni na to som instaloval rovnaky notas kamosovi a jemu to slo, tak som si prepalil CeDo a v poho nainstalovalo :wink:
No zase nanainstalovalo to Hybernation takze bolo a je "nevysvietene" (presne ako pisal tommmy), no kamos to nepotrebuje tak som sa s tym uz nehral :)
(no kamoske to tusim nainstalovalo, takze zase asi len vadne CD)

PS: ja mam 2 a pol roka Acer TM243FX...ide NONSTOP, aj torrenty ci tahanie dvd po sieti fachci prakticky stale...jedine co mi odislo je podsvietenie, ale uvazujem o kupe noveho - samozrejme Asusu hoci Acer mna osobne zatial nesklamal.
McKenics
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod struhy 17. 5. 2007 12:31

duderadecek píše:chtěl bych se zeptat, mám F3T AP008 a poslední dobou...cca asi poslední týden mi při běhu notebooku, když na něm např. osm hodin stahuju pomocí torrentu začíná něco v uvozovkách lupat na levé straně v úrovni tlačítka ESC. Vypadá to, jako by se přepl takt CPU z 800 na 1600, ale to není ono. Přiznám se, že ani nevím, co se v této části skrývá. Nemá s tím někdo z Vás nějakou zkušenost? Mám ho cca tři měsíce a zatím jsem se s podobným lupáním nesetkal.
Díky...j/quote]

tento problém tu už bol viackrát preberaný. Zhodli sme sa na tom, že ide s najväčšou pravdepodob. o HDD.
Mal som ho aj na reklamácii s "cvakaním HDD" a po asi 2 týždňoch
po reklamačke začal "cvakať"- lúpať znovu...
Možno to robí niektorá z asusáckych utilít - pristupuje neustále na HDD...
struhy
Junior

Odeslat příspěvekod duderadecek 17. 5. 2007 12:46

Struhy

no, je to možné...já to nezvládl pročíst tady ještě úplně všechno, tak jsem se raději zeptal, je to pro mě o něco rychlejší cesta k informacím. Tak děkuji za odpověď. Toho času teď není mnoho, ale tak či onak, jsou tady velice zajímavé informace...co a jak poladit.
Ten prolém s tím HDD se přiznám mi začíná trošku vadit, když se potřebuju soustředit na nějakou práci, tak pomaličku začínám počítat počet lupání... :) a to mě trošku .... no, ale když už se to nepovedlo opravit při reklamaci, tak s tím asi už nic neuděláme :cry:
duderadecek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jerry2006 17. 5. 2007 19:16

Ahoj lidi.Mám takový malý problém, který se zde asi ještě neřešil!Nejspíš to bude dělat všem a taky si myslím, že to vyřešit asi nepůjde,ale aspon to zkusme! Neví někdo jak opravit chybu stistku více kláves??Když hraju třeba NFS tak mi nejde zároveň nitro a šipka doprava. doleva jo ale doprava ne. V NHL mi zase nejde rychle bruslení a klička zároven.zkrátka nezvlada vice nez 2 klávesy zaráz.Tak to kdyžtak zkuste a pokud si stim budete vedet rady tak se ozvete prosim!!! dekuji
jerry2006
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod janzat 17. 5. 2007 19:53

musis koupit na hrani externi klvasnici a games mysku jako mam ja:-) to vyresi tvuj problem....
Compal HEL80 - Core™ 2Duo T7200 2x2.00GHz, 4MB L2 Merom, 15.4" WXGA, mechanika SuperMulti,Kingston 2GB DDR2, Seagate Momentus 100GB 7200 ot./min. VGA GeForce Go 7600 256MB, WiFi, Bluetooth,web kamera, ctecka karet, ctecka otisku prstu
janzat
Junior

Odeslat příspěvekod jerry2006 17. 5. 2007 21:41

No jo ale ve škole nemůžu v hodině vytahovat externí klávesnici ne přece?
jerry2006
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oh01 17. 5. 2007 21:54

V NFS:U2 to je normalni. Misto "alt" pouzivej "x" a pak ti pujde i se zatacenim. To neni klavesnici.
Testy 8800GT v SLI

Asus P5N32-E SLI Plus|C2D E6550 @3.1GHz|2xZotac GeForce 8800GT(SLI)+Accelero|A-Data Vitesta 2GB @900MHz|Corsair HX520 520W|Samsung SH-S203L|Seagate 320GB|HP w2408h 24"
oh01
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommmi 18. 5. 2007 16:46

dneska, po dlhej dobe konecne FUNGUJU REPRACIKY :-B :-B
na rozdiel od ostatnych mne stale hrali reprackyky aj kd som nemal zapnute sluchadla,ale vlstne to je jedno,
prave som chcel zapojit zosik do konektoru a v tom momente stychli repraaciky.inac presne ten jack mi pokazil repraciky, ale asi uz ten jack nebudem pruzivat,nie ze mi to zase pokazi
tommmi
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 18. 5. 2007 16:51

duderadecek:
skus nechat otvorenu DVD mechanku,ci to budes pocut aj tak
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod Underwood 21. 5. 2007 12:36

Zdravim všechny,
potřeboval bych poradit.Koupil sem tenhle noťas a bohužel na něm byli Visty.Tak sem je smáznul a hodil tam XPa.Jenže všechny ovladače co sem k němu dostal byli pro Visty OMG.Tak nějak sem už rozchodil asi všechno.Jen nemůžu sehnat ovladače na kameru :( Pokuď někdo víte kde je sehnat tak pls poraďte.Díkes...
Underwood
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka