ASUS F3T (AP007 a AP008)

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod niverin 27. 5. 2007 15:34

Flashnul jsem si notebook na zatím nejnovější verzi 224, nevíte někdo co všechno se změnilo?
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod Oops! 27. 5. 2007 15:39

To nahodíš novej bios a pak se ptáš na změny, jo ? :) Bacha na to, už jsem jednou na to doplatil.

BIOS 224
Try to avoid the issue of "Enter Current Password" in first boot

Takže nic zásadního
Oops!
Pokročilý

Odeslat příspěvekod viano 27. 5. 2007 16:21

a ako je to s ventilatorom fuči v kuse ????
viano
Junior

Odeslat příspěvekod janyH 27. 5. 2007 16:50

som fakt v koncoch, cel som tento NB mal som ho ako favorita, potom som si vybral TOSHIBU satellit a100,bol som ju dnes pozriet v obchode a nepaci sa mi do takej miery ze ju asi nekupim, mam predsa zobrat tento ASUS f3t ,pretoze ja uz inu moznost nevidim, dik za rady
janyH
Junior

Odeslat příspěvekod niverin 27. 5. 2007 17:07

Oops! píše:To nahodíš novej bios a pak se ptáš na změny, jo ? :) -/quote]

Já jim prostě věřím :)
Chtěl jsem se zeptat - občas mi notebook vyhodil modrou obrazovku a restartoval se, nestalo se vám to taky? Nevím jestli to má souvislost s přehříváním, psalo to tam něco o IRQ...
Dík

A ještě dotaz - někde jsem tu četl o lepším programu na řízení spotřeby než je Power4Gear, ale už jsem se toho nedohledal, nevíte?
Naposledy upravil niverin dne 27. 5. 2007 17:48, celkově upraveno 1
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 27. 5. 2007 17:12

janyH
Akoze "inu moznost"? Bud budes mat F3T, ktory sa prehrieva alebo mu fuci v kuse ventilator, pripadne A100, ktory sice bude mozno menej vykonny, ale zato nebudes musiet s nim robit taketo litanie ako tu na webe...

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Oops! 27. 5. 2007 18:16

CeCo píše: mu fuci v kuse ventilator
no nic já myslel, že u všech noťasů běží pořád větrák ...toshiba to bude mít asi jinak

Větrák jede na vyšších otáčkách než se starším biosem, ale já jsem si žádného zvýšeného hluku nevšiml...
Oops!
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oh01 27. 5. 2007 18:19

Ja mam postarsi notebook (nejaky Asus) a tam se vetrak roztoci tak jednou za 5 minut.
Testy 8800GT v SLI

Asus P5N32-E SLI Plus|C2D E6550 @3.1GHz|2xZotac GeForce 8800GT(SLI)+Accelero|A-Data Vitesta 2GB @900MHz|Corsair HX520 520W|Samsung SH-S203L|Seagate 320GB|HP w2408h 24"
oh01
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Oops! 27. 5. 2007 18:27

No jo u starších může být. Ale u dnešních výkonějších mašin jede větrák skoro pořád. A to že větrák neslyšíš neznamená že se netočí. Při minimálních otáčkách je neslyšitelný.
Oops!
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lCronosl 27. 5. 2007 20:41

zdravim,
zvazuji koupi tohoto notebooku ale typu AP031C...nevite prosim nekdo , jestli jsou uz na tomto modelu uz vyladene ty chyby o kterych jste mluvili v ramci diskuze o AP007 a AP008 ??? diky
lCronosl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xemiq 27. 5. 2007 21:36

caute lidi,ja sa tu po case ukazujem s problemom:
Pri vlozeny niektorych dvd diskov mi zacne mechanika vydavat dost divne zvuky a nie a nie nacitat ho.. tak ako keby 3x "zachrci" alebo ako to nazvat,pak par sekund ticho a pak zase.. a stale dokola.. robi mi to momentalne na dvoch IMATION dvd.ckach. navyse mi nenapaluje Verbatim CD (ine som neskusal) - zostavam bezradny,asi musim na reklamacku..

A otazka druha:
Myslite,ze pri reklamacke s tymito problemami:
- nejdu repro
- necita mechanika
- vydrz baterky nedosiahne avizovane 3hod ani pri minimalnej zatazi
mi mozu vratit peniaze? alebo si mam najst este nieco? uz ma nic ine nenapada :-/
jedine ze by som si downgradol bios a prihodit k tomu stvrty problem a tym bude nefunkcny bios? myslite ze by sa to dalo???
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 27. 5. 2007 21:46

To su len 3 problemy, chyba 4ty...
Kazdopadne ich mozes poziadat, ze ziadas o riesenie reklamacie vratenim penazi... Prinajhorsom ti nevyhoveju ;)

Downgrade BIOSu nepomoze, ten zaruka nepokryva.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Underwood 28. 5. 2007 10:30

viano píše:a ako je to s ventilatorom fuči v kuse ?????/quote]

Fouká.Nevim jestli pořád,ale možná jo.Akorát sem si musel dát ucho dozadu kudy vyfukuje ten teplej vzduch abych ho uslyšel.Když na něm nic nedělám tak mám teplotu někdy i pod 30 :D jinak za normálního provozu okolo 40 +- 2 (nemyslim hraní :) ).
ASUS F3T-AP028C/ Turion64 X2 TL56/ 15.4" WXGA CS/ N7600/ 1GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW +DL-RAM/ WiFi/ BT/ CAM/ WIN XP
Underwood
Junior

Odeslat příspěvekod Underwood 28. 5. 2007 10:41

Mám problémek.Když mi hraje hudba nebo film tak mi občas zablbne zvuk tim stylem jak když ktomu pustíte nějakého dje.Zvuk se několikrát sekne a zopakuje a to je celé během jedné vteřiny.Napadlo mě jestli to nedělá ta změna taktu procesoru.Nemáte s tim někdo zkušenost?

A ještě něco.Ptám se zase pač sem to ještě nevyřešil.To stou základní deskou,že nemůžu nikde zjistit jakou mám.Pls poraďte.Jestli nějakej ovladač nebo nevim co..
ASUS F3T-AP028C/ Turion64 X2 TL56/ 15.4" WXGA CS/ N7600/ 1GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW +DL-RAM/ WiFi/ BT/ CAM/ WIN XP
Underwood
Junior

Odeslat příspěvekod viano 28. 5. 2007 11:12

Pls poradte čo s tou Napalovačkou prečo sa mi vypne po tych 30 min ??? kde sa to da nastavit alebo aky to je problem ... dik (F3Tapo28c)
viano
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka