mr.slim píše:...a hlavne kvalitny takze (Lenevo, Toshiba, HP.....) dakujem za radu
Tak som sa dlho nezasmial. Ty chces za 23 000 kvalitny NB?
Jedine ten od Peshiho, inac nic (btw., Lenovo ma svoje Lenovo NB a Thinkpady; ak teda kvalitu od Lenova, tak potom Thinkpad a teda minimalne tak 30 000 Sk).
JJ DELL....nastav si co chces a posli objednavku.
A pak cekej az prijde.
DELL Inspiron 6400: Core Duo T2050, 2GB RAM, GMA 950, HDD 120GB@ WD 320GB BJKT scorpio black, WiFi + BT, 85Wh AKU, Win XP Pro. TV karta: Aver TV Hybrid + FM Volar USB
No do 23 000 uz to neni o kompromisech ale pomalu o vyrobnich nakladech.
Ten Dell s Celeronem je vazne minimum, ale aspon s kvalitnim servisem. Ja bych ale pritlacil na pilu a vzal co ted maji novy Dell Inspiron 1501 se Sempronem 3400+ 512kB L2Cache a cenou od 18 000 Kc vc DPH.
mr.slim: Ale my take to je jak tady nekdo chtel za 30 000CZK kovove schasi
Ty HP jsem mel v ruce a jsou lepsi nez Acer, vypadaji na omak mnohem lepe zpracovane s levnyma Toshibama ani Fujitsu jsem nemel tu cest a vzhedem k omezenu popisu u hej.sk.
Jak uz jsem psal, sel bych do Dellu. Zvlast u tak levneho noutu se da predpokladat ze se obcas neco pokazi a tady pak hraje roli zaruka.
vďaka za odpoved...wed este budem spelulovat...vies to je pre frajerku..chcu jej kupit na VS nejaky notas...a ona nepotrebuje ziadden vykon ale aby mala spolahlivy servis keby nieco.
jestli je dulezity servis tak ten DELL.... ale radeji trochu priplatit a koupit model s CPU od AMD... Inspiron 1501. ten je v zakladu za 18tisic kc jak tu nekdo psal bez dopravy...
Naposledy upravil TuT dne 20. 11. 2006 11:42, celkově upraveno 1
Mno som na tom podobne a dlho som hladal az som nakoniec nasiel co som cel ja som vsadil na Toshibu.Ma sice iba 40GB HDD a 256 RAM ale za tu cenu myslim lepsie nenajdes.Casom zvacsim RAM na 1 GB a myslim ze to bude slusne PC na pracu.Co sa tyka Dellu ako je to s dovozom na slovensko pretoze na CZ strankach su len odkazy na distributorov ktory si samozrejme aj pekne priplatia.
Zmienovana Toshiba.
http://bibo.ekatalog.biz/zbozi/toshiba- ... ?p=z:88147