No, když jsem měl možnost porovnat nx6110 a Asus řady A6, tak HPčko na mě neudělalo vůbec dobrý dojem. Přiznám se, že já bych si ho asi nekoupil. Asus vypadal pevněji. Výdrž na baterie HP s Celeronem nebyla nijak závratná a přišlo mi, že oba hlučely podobně. Měl jsem Asus A6 (konkrétně A6Km) a proti HPčku měl třeba určitě lepší displej, to bez debat. Už jenom ten displej by byl důvodem, proč bych si tyhle HPčka nekoupil.
Ohledně servisu. Myslim, že si HP a ASUS nemají, co vyčítat. U obou jsem zažil pohodový jednání a u obou i nějaký problémy. Nevýhoda ASUSu je ale třeba to, že už mi v Praze zrušili servis, a tak je jedinná možnost poslat to (sic bezplatně) přes jejich kurýra. Někomu to je třeba jedno, ale já nejsem schopen zaručit ani na den dopředu, kde se zrovna budu vyskytovat, takže by mi to bývalo dělalo problém.
Jinak třeba nx6125 proti nx6110 na mě působila o dost důvěryhodněji. Když už by mi nevadil displej, tak bych šel určitě spíš do té 6x25 řady, která se Sempronem poskytuje krásnou tichost a celkem pohodovou výdrž na baterky.