Frenny píše:Tak pánové, já ho objednal 4.10. a dnes 9.10. je v Tilburgu. Volal jsem do Dellu a do pátku bych ho měl mít doma. Takže dodací doba bude cca. 10 dnů. Pokud vím, tak tady kdysi někdo psal, že rekord byl 15 dní. No holt mám štěstí.t/quote]
rekord nebyl 15 ale muj byl 8 prac. dni + 2 vykendy...

a nekdo to mel jeste drive asi o 2 dny...
btw: Muzu potvrdit ze Nb opravdu vydrzi hodne dlouho... pri psani na nem ve wordu staci 40% baterky na cca 3hod. psani a to jsem nemel displej na min ale asi na 30%... Displej je super (odlesky jsou ale kdyz porovnam se svoji starou 17"CRT obrazovkou tak nejsou zadnee.. ta stara mrcha nemela ani rovnej panel a odlesky byli priserne ted muzu pracovat doma i bez zatazenejch zaluzii... Zatim jedina vec kterou jsem zpozoroval ktera mi vadi na HW reseni tohoto modelu je mekci viko displeje...
nekde jsem tu cetl ze nekdo psal neco o brasne... Newim jak vy ale me dodali sice taky brasnu do ktere se NB vklada ale zadny zip nema a ta cena co je na netu vsude mozne a za kterou jsem to koupil ja je taky dost zajimava!

nastesti pro me zajimava...

p.s.: daj jsem za ni 900..
mam provedeni s X1400 muzu rict ze nejsem zadnej paran jen obcas se rad odreaguju takže tu mam pouze stařicky NFSU2 ale jedou mi na max detail co se tam dali nastavit takze pohoda...
vetracek je tichy pouze pokud mate NB treba v posteli tak se opravdu trochu zahriva a trafo pri sledovani DVD a nabijeni se rozpali ze ho je obtizne udrzet v ruce...
LINK na brasnu
http://www.pcexpert.cz/brasny-batohy-na-notebooky/dicota-executive-trend-leather-new