NB DELL inspiron 6400 skusenosti 2

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Svobi 8. 10. 2006 10:50

media Experienc dokáže číst pouze z jendoho disku.

Např. Já mám dicky C a D + E(mechanika)

v nastavení zadám například položku music na disku D, z tohoto adresáře načte všechnu muziku (nic mimo tuto složku se nezobrazí), pokud chci přehrát muziku z C nebo z jiného místa, musím dát import a požadovanou skladbu vložím
Svobi
Junior

Odeslat příspěvekod kopisty 8. 10. 2006 13:45

Pánové poradte staršímu pánovi. Má INSPIRON 6400 MEDIUM WIFI nebo ne. Už jsem ho objednal a potřebuji NB na cesty. Děkuji Vám.
kopisty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Svobi 8. 10. 2006 15:01

kopisty píše:Pánové poradte staršímu pánovi. Má INSPIRON 6400 MEDIUM WIFI nebo ne. Už jsem ho objednal a potřebuji NB na cesty. Děkuji Vám.k/quote]

Dell Wireless 1390 - 802.11b/g Mini-PCI Card

To je wifi karta podporující g 54 Mbit/s
Tedy ano, má wifi
Svobi
Junior

Odeslat příspěvekod t.o.m24 9. 10. 2006 18:31

Já když dám sledování objednávky, tak mně to vždycky napíše tohle:
Vase objednavka byla nalezena, ale nemuzeme ureit stav, prosim zaslete e-mail na Dell Zakaznicky servis podle nize uvedenych instrukci a oni Vas budou kontaktovat.

Setkal se s tím někdo?

Z Dellu mi zatím neodpověděli.
t.o.m24
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jt2 9. 10. 2006 18:38

Taky budu kupovat Inspirona ale nemuzu se rozhodnout jaky display. Chtel bych spis matny, ale ten je jen s malym rozlisenim.

Vy co uz ho mate doma a mate TrueLife display, co na nej rikate? Vadi odrazy hodne?
jt2
Junior

Odeslat příspěvekod Svobi 9. 10. 2006 20:24

jt2 píše:Vy co uz ho mate doma a mate TrueLife display, co na nej rikate? Vadi odrazy hodne?

Mno mám dva notebooky od Dellu, jeden strší s "matným" displayem a tento inspiron s lesklým. U toho stašího rozlišení 1600x1200 a u nového 1680x1050.

TrueLife

výhody: je jasněší, má lepší barvy, je kontrastnějsí a černá je opravdu černá, podsvícení je vcelku rovnoměrné, lepší pozorovací úhly

nevýhody: ty odlesky jsou naprd, někdy to je dost nepříjemné a někdy se to skoro nedá vydržet, šorokoúhlý obraz je na filmy super, ale na práci je dost nevyužitelný...
Svobi
Junior

Odeslat příspěvekod t.o.m24 9. 10. 2006 20:38

TuT píše:to t.o.m24: no ja platil 5.10 a taky stale nic, a kdyz dam stav objednavky tak to nic nenajde..... a doslo ti uz neco postou?? me zatim vubec nic, ani ta zalohova fakura..... tak doufam, ze je vse OK.

Chci se zeptat, jestli to sledovani objednavky funguje, do 72hodin az ZAPLATIM a oni OBDRZI platbu , nebo do 72hodin od OBJEDNANI??

Mně poštou taky nepřišlo vůbec nic, tak nejsi sám. Ale snad už se to pohne...
t.o.m24
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TuT 9. 10. 2006 20:42

tak jsem trochu klidnejsi :))
no asi toho maji moc, ta faktura na mail me dosla az za 24hodin od objednavky!!!a kamosovi to trvalo jeset dýl...ale ten to jeste neplatil....

a nejaky dotaz k DELLu - ma MEDIUM ctecku pametovych karet?? na obrazcich je, ale nikde o ni neni zminka, bylo by to good, kdyby tam byla 8)
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod t.o.m24 9. 10. 2006 20:45

TuT píše:tak jsem trochu klidnejsi :))
no asi toho maji moc, ta faktura na mail me dosla az za 24hodin od objednavky!!!a kamosovi to trvalo jeset dýl...ale ten to jeste neplatil....

a nejaky dotaz k DELLu - ma MEDIUM ctecku pametovych karet?? na obrazcich je, ale nikde o ni neni zminka, bylo by to good, kdyby tam byla 8)>/quote]

Mně přišla zál. faktura asi za dva dny, tak jsi na tom ještě dobře :-)

Medium má čtečku karet, pokud se nepletu, tak 5v1.
t.o.m24
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TuT 10. 10. 2006 11:00

to Frenny- a kdy si NTB platil??? jen by me to tak zajimalo a pres co si platil, ja normalne na postě :-/
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod tomec 10. 10. 2006 13:11

Mate nekdo ten batoh za 1200 co se k tomu da objednat? Muzete sem hodit foto?
tomec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Svobi 10. 10. 2006 13:18

tomec píše:Mate nekdo ten batoh za 1200 co se k tomu da objednat? Muzete sem hodit foto?

Pokud se o notebook zajímáš, tak sis jiste přečetl celou diskuzi a tam už nafocená je. Dokonce jsem o víkendu psal své zkušenosti s ní.

Tak dnes jsem s ním byl na přednáškách ve škole a psal jsem na něm 5 hodin a 20 minut. Potom ještě ukazoval 2h 20 min, že ještě vydrží, takže paráda
Svobi
Junior

Odeslat příspěvekod cyberjak 10. 10. 2006 13:23

Frenny píše:Tak pánové, já ho objednal 4.10. a dnes 9.10. je v Tilburgu. Volal jsem do Dellu a do pátku bych ho měl mít doma. Takže dodací doba bude cca. 10 dnů. Pokud vím, tak tady kdysi někdo psal, že rekord byl 15 dní. No holt mám štěstí.t/quote]

rekord nebyl 15 ale muj byl 8 prac. dni + 2 vykendy... :-) a nekdo to mel jeste drive asi o 2 dny...

btw: Muzu potvrdit ze Nb opravdu vydrzi hodne dlouho... pri psani na nem ve wordu staci 40% baterky na cca 3hod. psani a to jsem nemel displej na min ale asi na 30%... Displej je super (odlesky jsou ale kdyz porovnam se svoji starou 17"CRT obrazovkou tak nejsou zadnee.. ta stara mrcha nemela ani rovnej panel a odlesky byli priserne ted muzu pracovat doma i bez zatazenejch zaluzii... Zatim jedina vec kterou jsem zpozoroval ktera mi vadi na HW reseni tohoto modelu je mekci viko displeje...

nekde jsem tu cetl ze nekdo psal neco o brasne... Newim jak vy ale me dodali sice taky brasnu do ktere se NB vklada ale zadny zip nema a ta cena co je na netu vsude mozne a za kterou jsem to koupil ja je taky dost zajimava! :D nastesti pro me zajimava... :) p.s.: daj jsem za ni 900.. :-)

mam provedeni s X1400 muzu rict ze nejsem zadnej paran jen obcas se rad odreaguju takže tu mam pouze stařicky NFSU2 ale jedou mi na max detail co se tam dali nastavit takze pohoda...

vetracek je tichy pouze pokud mate NB treba v posteli tak se opravdu trochu zahriva a trafo pri sledovani DVD a nabijeni se rozpali ze ho je obtizne udrzet v ruce...

LINK na brasnu http://www.pcexpert.cz/brasny-batohy-na-notebooky/dicota-executive-trend-leather-new
Naposledy upravil cyberjak dne 10. 10. 2006 13:37, celkově upraveno 1
Qtek 9100 + 1GB pametovka + Siemens A75 :-)
cyberjak
Junior

Odeslat příspěvekod cestrs 10. 10. 2006 13:29

jo jo ty vykendy, ty to vzdycky vsechno zdrzej. :wink:
cestrs
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 10. 10. 2006 16:05

ahoj, chtěl bych se zeptat jak je na tom tenhle notebook ve hrách. Hlavně varianta s x1300, x1400 bohužel nejde k verzi medium přikoupit. Hlavně jestli tam pojede Heroes 5. Dík moc
boonno
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka