NB DELL inspiron 6400 skusenosti 3

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod boonno 12. 12. 2006 11:44

Gruppe píše:sidbin: ja to hodil pres switch...nechtelo se mi delat krizeny kabel :D...to je lenost co? :) sakra uz zacinam mit doma prekabelovano, musim po Vanocich koupit toho Asuse 200 :)

PS: no ono je topit a topit...na 800MHz netopi CPU vubec, lae napr vcera pri komplet antiviraku uz se mi teplota disku dostala na 55 stupnu...dubovy stul asi teplo moc neodvadi...takze sel zase podlozit penezenkou :D

jak si dosáhl, že se ti podtaktovává na 800 MHz? Mě jde automaticky na jeden GHz. Sis to nastavoval třeba v NHC nebo to tak máš automaticky?
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod TuT 12. 12. 2006 12:45

Marus píše:Nevite nekdo, jak nastavit profil notesu, kdyz jede na elektrinu a zaklapnu viko, tak neudela nic, jen vypne displej a zapne vystup na monitor?

ve spravci napajeni v ovladacich panelech
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod Marus 12. 12. 2006 12:46

diky, vyreseno
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod TuT 12. 12. 2006 12:47

boonno píše:
jak si dosáhl, že se ti podtaktovává na 800 MHz? Mě jde automaticky na jeden GHz. Sis to nastavoval třeba v NHC nebo to tak máš automaticky?m/quote]

on ma T2050(533MHz FSB) CPU...my mame T2300E (667MHz FSB)..meni se nasobic.... takze nam vyjde 1GHz a u T2050 vyjde 800Mhz. nasobic je 6x tak to ukazuje CPUZ...
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod sidbin 12. 12. 2006 12:58

Ano presne tak...800MHz ma T2050
Nemam NHC

Ale podle frekvence me naskocilo i 1,73GHz !!! Asi chyba mereni :-)

Gruppe:
No, taky mam doma plno kabelu (zatim oba PC, ale jeden pujde, ten stary z kola ven)
Strasne...vsechno pospojovane a jeden velky zmuchlanbec z kabelu.
A AP OV. 5450 jeste neni doma (kabliky mam jen prime)
:lol:
Ale tak me to napadlo, kdyz jsem se dival do sitovych pripojeni a na stole se me valela 1394 :mrgreen: (hlavne me zajimalo jestli to jde..uz jsem zjistil, ze ano :mrgreen: na vetsi prenosy dat idealni)

1394 ma tu vyhodu, ze se nedeli o o ostatni konektory jako USB a nzatezuje procesor.
DELL Inspiron 6400: Core Duo T2050, 2GB RAM, GMA 950, HDD 120GB@ WD 320GB BJKT scorpio black, WiFi + BT, 85Wh AKU, Win XP Pro.
TV karta: Aver TV Hybrid + FM Volar USB
sidbin
Junior

Odeslat příspěvekod Kumbal 12. 12. 2006 14:21

Pánové chtěl jsem se zeptat, když snížím % disku který si může zabrat windows na bod obnovení neovlivní to nějak ru recovery partition?
Kumbal
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 12. 12. 2006 14:34

Kumbal píše:Pánové chtěl jsem se zeptat, když snížím % disku který si může zabrat windows na bod obnovení neovlivní to nějak ru recovery partition?r/quote]

Velmi ti nerozumiem, ale windows restore nema nic spolocne s recovery partition. Windows si uklada obnovu na disk, kt.si zalohuje, takze na recovery particiu ani nejde. :D To je nieco uplne ine.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 12. 12. 2006 15:10

TuT píše:
on ma T2050(533MHz FSB) CPU...my mame T2300E (667MHz FSB)..meni se nasobic.... takze nam vyjde 1GHz a u T2050 vyjde 800Mhz. nasobic je 6x tak to ukazuje CPUZ...

dík to mě nenapadlo;)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 12. 12. 2006 15:26

boonoo: mam T2050 jak uz sis precetl ale NHC umi taky zazraky ,) mam ho i kdyz nastaveny na defaultni hodnoty, tak se tam s tim da celkem vyhrat :)

sidbin: tak tak, stary dobry osvedceny Ovislink :) za ty prachy jak zadarmo, ale ja chci pripojit i USB disk a tiskarnu, navic analog.telefon takze si pockam na nejaky ASUS...jen nevim jakej...cena tak kolem 3500,- max 5000,-
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nikl 12. 12. 2006 17:12

Problem s displayem
Mam velky problem s displayem: Zhruba 3cm od leveho okraje je na display cerveny prouzek o tloustce 1 pixel, neda se ho zbavit, je tam pri jakemkoli pozadi, tahne se pres cely display od horniho ke spodnimu okraji, jediny pripad kdy zmizi- kdyz je display vypnuty nebo kdyz je na obrazovce bile pozadi, jinak je tam porad, ve windowsech, pri sporici, u filmu, proste porad. Je to snad pruh vadnych pixelu a duvod k reklamaci(coz by me velmi mrzelo kdyz jsem na nej dva tydny cekal, rozbalim, zapnu a prd hned ho posilat zase zpatky), nebo se nekdo setkal s podobnym problemem a vyresil ho? Diky za odpoved! :(
nikl
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 12. 12. 2006 17:24

Reklamacia. Koniec koncov by si mal mat NBD zaruku, takze staci dvihnut telefon, zavolat a vo stvrtok (uz je tusim po pracovnej dobe servisu => nahlasenie az v stredu) by mal naklusat technik.

C.
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TuT 12. 12. 2006 17:27

nikl píše:Problem s displayem

jak pise CeCo, zavolej a oni ti to u TEBE doma spravi, takze bez NTB nebudes ani minutu ;)
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod sidbin 12. 12. 2006 17:35

Pak napis, jak jsi dopadl :-)
DELL Inspiron 6400: Core Duo T2050, 2GB RAM, GMA 950, HDD 120GB@ WD 320GB BJKT scorpio black, WiFi + BT, 85Wh AKU, Win XP Pro.
TV karta: Aver TV Hybrid + FM Volar USB
sidbin
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 12. 12. 2006 17:38

TuT:
Jedine ze by nikl nemal NBD zaruku...

C.
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TuT 12. 12. 2006 17:47

to bude met, to davaji ted standardne....
TuT
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka