NB DELL inspiron 6400 skusenosti 3

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Narcissus 30. 5. 2007 14:09

Gruppe píše:koba: ,,co se tvari ze umi vsechno neumi poradne vlastne nic,, (nas prof. designu)

No jo, ale pokud ta věc, co se tak tváří, nestála v akci 30 tisíc, tak bych to možná chápal... :D
Co myslíš, mám to dát na reklamaci? Čtečka je pro mně jedna ze stěžejních funkcí.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Junior

Odeslat příspěvekod koba 30. 5. 2007 14:27

Narcissus: skusit to mozes... ja som sa s tym obratil na tech. podporu a doporucili mi nainstalovat novy BIOS... moc to nepomohlo, kedze sa tie chyby vyskytuju stale (aj ked je pravda ze pomenej)... skusil som aj najnovsie drivery, ale ani tie moc nepomohli... zatial som sa na to vykaslal, kedze nemam NBD (zatial). ak to budes reklamovat, tak daj vediet ako si dopadol, a ci sa mam trochu viac aj ja posnazit... :wink:
Dell Inspiron 6400: Core 2 Duo T7200 2GHz 4MB L2, 2GB RAM, 250GB HDD (WD2500BEVS), x1400 256MB, 9cell battery, 1280x800 TrueLife, Win XP prof.
koba
Junior

Odeslat příspěvekod Bubones 30. 5. 2007 16:53

Narcissus: já bych to být tebou zkusil reklamovat, jestli čtečku opravdu hodně využíváš (ja skoro vůbec), zaplatil jsi jim za notebook a ne zanedbatelnou sumu a máš právo, aby vše fungovalo, tak jak má :)
V nouzi poznáš přítele, ale málokdy přítekyni.
Bubones
Junior

Odeslat příspěvekod lamer13 30. 5. 2007 22:43

Nezkousel jste nekdo NHC prerelease-06(bugfix pro dell) na Vistach ?? Me tam totiz nejde nastavovat grafarna, napeti a dokonce to porad ukazuje nejvyssi takt 1666MHz (jako kdyby nesel SpeedStep) ... tak jestli je chyba "ve mne" nebo jestli to taky nekomu dela ?? ... dikes :)
lamer13
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 31. 5. 2007 00:43

mozno to tu uz niekde bolo,ale cele sa to prelistovat neda tak:

Kamos kupil Dell 6400 a ma problem,ze mu nespoji so ziadnym zariadenim cez BT. Zariadenie (mobil) najde - vypise obrazovku "establishin FTP connection" a pak vyhodi chybu.. Podobne je to aj pri posielani z mobilu do PC.. Caka caka a pak chyba.. Neviete cim to je? Windows je tam predinstalovany aj s drivermi..
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 31. 5. 2007 09:55

No ja by som skusil este ine BT zariadenie, preinstalovat ovladace, alebo cely Windows, ked to ani potom nepojde, reklamacia?
Ja som mal podobny problem a vyriesili to ovladace. Ale to bolo vo Viste.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod TuT 31. 5. 2007 11:08

Xemiq píše:mozno to tu uz niekde bolo,ale cele sa to prelistovat neda tak:

Kamos kupil Dell 6400 a ma problem,ze mu nespoji so ziadnym zariadenim cez BT. Zariadenie (mobil) najde - vypise obrazovku "establishin FTP connection" a pak vyhodi chybu.. Podobne je to aj pri posielani z mobilu do PC.. Caka caka a pak chyba.. Neviete cim to je? Windows je tam predinstalovany aj s drivermi..

nevim jeslti pomoze, ale jak mas v systrayi ikonu bluetooth, tak jak neco posilas tak zmeni barvu, kliknes na to, zadas KOD, pak na mobilu tento kod zadas a je to.... nenapsal, si, jestli si tohle delal..... je to blbost, ale nic jednoduchsiho me ted nenapada
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 31. 5. 2007 12:15

Xemiq: at si nainstaluje nove drivery na BT (ale nacha jsou dvoje tak at tam da ty spravne :) ) taky jsem se s tim setkal, ale to jsem si to nastaveni rozhasil sam :) :) :) cili po reinstal novych driveru vse ok :)

jmenuje se to takhle: Network:Dell Wireless 355 Bluetooth Module (Bluetooth 2.0 + EDR) Driver
( NE ten 350)

TuT:ucit ho praci s BT snad nemusime :)

Nejdriv musi zarizeni sparovat a pak inicializovat spojeni...zase zaezi co chce delat jestli synchronizovat, nebo posilat data na slozku BT atd atd....doporucuji trochu se o to zajimat :)

tomcop: opravdu je to jen problem mezi klavesnici a zidli, cili nove drivery a dal klasicky postup :) zvaste pro uzivatele co vici BT poprve to muze byt malicko matouci :)

PS: pro vsechny nove majitele, doporucuji po obdrzeni notasku postahovat veskere nove drivery a BIOSy ,) jsou tam vzdy neake nove a aktualni.

NHC a Vista? Tak to neznam, neni na to potreba od NHC taky nejaky patch? Resp podporuje NHC vubec Vistu???
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomcop 31. 5. 2007 12:37

NHC vo Viste ide. Aspon v 32 bit na 100%, pouzival som uspesne. V 64 bit som este neskusal.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 31. 5. 2007 13:04

Dik za ten nazov, Gruppe, vyskusam asi tie drivere.
BT ma ucit veru neni treba :wink: skusal som to aj sparovat,ale ani som sa tam k tomu nedostal..
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 31. 5. 2007 13:12

Xemiq: ja se s tim zlobil min tyden :) nejak jsem si to rozjasil, spojuji jej s dvema tel, noutem a dvema PC tak v tom uz byl tak trochu bordel :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martyy 31. 5. 2007 13:50

Gruppe píše:

PS: pro vsechny nove majitele, doporucuji po obdrzeni notasku postahovat veskere nove drivery a BIOSy ,) jsou tam vzdy neake nove a aktualni.

Bios jsem jeste nikdy neaktualizoval, nemuzu tim neco pos..at? BTW. jak se to dela? Diky
Martyy
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 31. 5. 2007 13:58

Stiahnes si exe subor, spustis a ono to robi samo. :-)
Neboj sa, nic nepo****s. Ja som to uz robil 2x.
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod koba 31. 5. 2007 14:01

Martyy: ja som aktualizoval BIOS uz 3x a vsetko v pohode... ako napisal tomcop, stiahnes subor, spustis a potom uz len cakas, kym sa ti znovu spusti Windows... btw, prvykrat po update BIOSu to chvilku dlhsie trva...
Dell Inspiron 6400: Core 2 Duo T7200 2GHz 4MB L2, 2GB RAM, 250GB HDD (WD2500BEVS), x1400 256MB, 9cell battery, 1280x800 TrueLife, Win XP prof.
koba
Junior

Odeslat příspěvekod Martyy 31. 5. 2007 14:03

Diky :) . Uz jen aby mi prisel :D
Martyy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka