NB DELL inspiron 6400 skusenosti 3

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod TuT 10. 10. 2007 22:10

staci vypnout aby se po potukani choval jako tlacitko mysi..... hledej v ovladacich synaptic teda jestli je tam mas.... taky se mi to ted stava :) ale ja si toho byl vedom, ze je to touchpadem :)) teda jestli to u vas neni necim jinym...
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod quaero 10. 10. 2007 22:19

Hm, tak ovladace synatic asi nemam. Da se s tim neco delat?
quaero
Junior

Odeslat příspěvekod TuT 10. 10. 2007 22:26

jo nainstalovat, teda pokud pro Vistu jsou :)

EDIT: jo jsou http://www.synaptics.com/support/drive.cfm
TuT
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 11. 10. 2007 08:49

Možná se to tu už řešilo, ale nemám čas ani nervy pročítat tolik stránek;) myslíte, že bude paměť ram kingstom kompatibilní s ram v insporionu? A záleží nějak moc na frekvenci? Od nich mám myslim 533 tak jestli vadí, že by byla 667? díky moc;)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod Marus 11. 10. 2007 10:01

Tak a mam prvni vazny problem a nevim co s nim.
Pouzivam NHC a ten mi ukazuje priblizne zatez procesoru. Kdyz to mam na siti, tak to mam natvrdo nastaveno na MAX PERFORMANCE, proste natvrdo na maximum. No ale kdyz uz mi nejaka aplikace ten vykon vyuzije, tak se mi to pri asi 30% zateze prepne na polovicni frekvenci. A pak zase prepne na maximum a pak zase prepne na minimum...A opravdu to zdrzuje. Nevite co s tim?

EDIT:tak jsem prisel na to, ze mi to dela jen tehdy, kdyz je komp pripojeny k siti kabelem (pres wifi to jede v pohode). Cim by to mohlo byt?
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod Indiana 11. 10. 2007 10:41

Používá někdo na tomhle dellu vistu 64-bit verzi?
Indiana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bubones 11. 10. 2007 10:55

boonno píše:Možná se to tu už řešilo, ale nemám čas ani nervy pročítat tolik stránek;) myslíte, že bude paměť ram kingstom kompatibilní s ram v insporionu? A záleží nějak moc na frekvenci? Od nich mám myslim 533 tak jestli vadí, že by byla 667? díky moc;)y/quote]

kingston jde v pohodě, obě ramky ti půjdou na 533, když hodíš toho 667 kingstona k původní z dellu, jinak rozdíl mezi frekvencí 533MHz a 667 nepoznáš :)
V nouzi poznáš přítele, ale málokdy přítekyni.
Bubones
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 11. 10. 2007 10:58

Indiana píše:Používá někdo na tomhle dellu vistu 64-bit verzi?r/quote]

No skusal som, ale nic moc.
Neodporucam.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 11. 10. 2007 14:24

Indiana: proc bynekdo takovou blbost delal? :)

boonno: rozdil ve vykonu byl sotva merielny tusim 1-2% (asijako COreDUo vs COre2Duo), ja bral taky Kingsony 2x1GB 667Mhz a v pohode. Dell neni tak vybiravy jako HP :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod quaero 11. 10. 2007 14:38

TuT píše:jo nainstalovat, teda pokud pro Vistu jsou :)

EDIT: jo jsou http://www.synaptics.com/support/drive.cfm

Díky, vyzkouším.
quaero
Junior

Odeslat příspěvekod Verex 11. 10. 2007 15:54

2Gruppe: on se neptal na rozdil ve vykonu, on se ptal, jestli to bude fungovat spolu.

2bonno: ano jede to. sam to takhle mam. cenove v nich myslim rozdil neni, tak proc kupovat pomalejsi. Casem treba dokoupis dalsi a opet rychlejsi. Kazdopadne Delik s tim jede bez problemu a obe pameti jedou na 533Mhz.
I spatna jistota se snasi lepe nez nejistota.
Verex
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 11. 10. 2007 18:21

Verex: oki omlouvam se tady vsem ze jsem vas donutil precist par informaci navic ,) priste budu drzet hubu :D
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod quaero 11. 10. 2007 21:42

Teda lidi uz me ten NB zacina pekne s**t. Nejde mi na nem vypalit hudebni cd. Respektive vypalit jde, ale precist uz ne. Zkousel jsem ruzne programy a cd mam Verbatim takze zadnej no-name. A testoval jsem CD-R i CD-RW takze to vidim na vymenu mechaniky. Zajimave je ze na DVD-RW se mi divx-filmy vypali bez problemu. Nesetkal se nekdo s necim podobnym?
quaero
Junior

Odeslat příspěvekod Bubones 11. 10. 2007 22:02

co máš za vypalovačku? myslím značku. nemáš NEC?
V nouzi poznáš přítele, ale málokdy přítekyni.
Bubones
Junior

Odeslat příspěvekod quaero 11. 10. 2007 22:05

TSSTCorp TS-L632D Samsung
quaero
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka