NB DELL inspiron 6400 skusenosti 3

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod gmann1 19. 7. 2009 17:49

[quote="Gruppe"]gmann1: rekl bych ze je to baterie.

tak Dell povedal, ze to bude ta nestastna bateria. Vraj to signalizuje bud pokles kapacity (co sa i nezda, pretoze book v pohode drzi 2+hod ...zial viac som ho nemal mimo-a aj to mi signalizuje potom este 2,5h, cize to je cca 4,5hod v poho) alebo nejaky prekroceny pocet nab. cyklov(ako som sa zatial dopatral na nete).
Otazkou je, ci to je niecomu na skodu alebo nie ? :hm
Ked som bol maly, tak som bol namysleny.
Ale teraz ........ uz nemam chybu !
gmann1
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 25. 7. 2009 00:49

mne to u jednoho notasku taky zahlasilo ze dne na den vadu baterie - ale ta bat. byla uplne KO.

Jde proste o to, ze baterie muze mit spatny treba nejaky clanek, nebo nap. obvody, cili dalsi pouzivani baterky nelze zrovna doporucit. Od toho ty diagnostiky jsou, je jen na tobe jestli budes riskovat provoz se stavajici, nebo jestli koupis novou.

Prirovnal bych to k necemu podobnemu,jako kdyz chytnes na aute defekt a zalepis ho v pneuservisu. Je jen na tobe jestli s takovym autem budes jezdit s vedomim ze guma neni 100% OK.
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gmann1 25. 7. 2009 12:34

no jo :(
asi dam do placu blbu otazku-co najhorsie sa moze stat ??? ;-) (to len, aby som vedel, ze ci mam tu bateriu vybrat a bezat bez nej-alebo ju necham v NB a bude ako bude)
Ked som bol maly, tak som bol namysleny.
Ale teraz ........ uz nemam chybu !
gmann1
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 26. 7. 2009 11:06

to je pouze debata v hypoteticke rovine. V nejhorsim ti muze znicit book :) pokud je vadna elektronika, muze do nej teoreticky pustit vic stavy a odpalit jej, zname i pripady vybuchu baterie (sic ne u tohohle typu) :) Stejne tak se nemusi stat vubec nic.

Cili jeste jednou, za funkcnost takoveho kusu elektroniky s vadnou baterii uz ti dell proste nemuze rucit :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod simmma 27. 8. 2009 13:59

zdravim, chtel bych se zeptat jestli ma cenu kupovat baterii na ebay,respektive jsem vybral tuhle konkretni http://tiny.cc/vJocr ...myslite, ze je kvalitni?diky
simmma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Misty 1. 9. 2009 20:54

Zdravím, jak se jmenuje ta utilta od DELLU, která vypíše životnost baterie?
Misty
Junior

Odeslat příspěvekod xdevon 2. 9. 2009 16:13

čaues. Při vypálení dvd v Neru se mi spustí program pro přehrávání videa jako když zmáčknete tlačítko pro Media Direct. A nikde jsem v nastavení toho programu nenašel aby se to nespouštělo.a když jsem si chtěl nainstalovat Powerdvd tak mi to nahlásilo že tam nějaká verze je,že jestli ji chci odinstalovat a nainstalovat stávajíci..nevíte co to je?
xdevon
Junior

Odeslat příspěvekod simmma 23. 9. 2009 20:06

mate nekdo dlouhodobejsi zkusenosti s bateriemi od avacomu?cetl jsem tady neco o spatny elektrice v baterii,ale chtel bych se zeptat na konkretni zkusenosti u te 85WHr..diky moc
simmma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martyy 24. 9. 2009 13:10

Mate uz nekdo Windows 7? A jak je to s ovladaci? Na webu Dellu myslim zadne nejsou.
Martyy
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 8. 10. 2009 22:48

jestli to nebude tim, ze vyrobce asi nebude donekonecna vydavat ovladace na OS ktery s dannym bookem ani nenabizel :)

Nicmene nebrani ti stahnout si ovladace ze stranek vyrobcu komponent (Intell, ATI atd atd) :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JayFrog 13. 10. 2009 06:54

Zdravím,
chcem (resp. musím) vymeniť HDD Samsung SATA 80GB v notebooku Dell Inspiron 6400 za 250 GB WD. Pôjde nový disk aj bez toho aby na ňom bola skrytá 70 MB partícia ktorá je na povodnom Samsung disku ?

P.S: Dovod vymeny je ze na samusngu mam bad sektory a este by ma zaujimalo aky velky disk maximalne moze byt v dell inspiron 6400 (Intel Core Duo T2300E, GMA 945) ?
JayFrog
Junior

Odeslat příspěvekod Bob_dylan 21. 10. 2009 09:35

Tak po 3 a pul letech bez jediného problému se mi na displayi začala objevovat černá místa (viz. příloha) - na zcela nahodilých místech, opakuje se to čím dál častěji - hlavně při přepínání mezi různými okny. Obrazovka se vrátí zpět do normálu, když to černé místo přejedu jiným oknem.
Netušíte někdo čím to může být? Napadá mě, že odešla grafika - Ati x1400. Nebo, že by to bylo W7?
Netušíte někdo?
Díky
Přílohy
screen.jpg
Don't think twice it's alright...
Bob_dylan
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 21. 10. 2009 10:06

A toto je foto, ci screenshot? Lebo ak screenshot, myslel by som si skor, ze je to SW problem...Ale neviem isto, to len taka uvaha.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod Bob_dylan 21. 10. 2009 12:36

Prave, ze to je screenshot. Take me docela prekvapilo, ze je to na screenu videt
Don't think twice it's alright...
Bob_dylan
Junior

Odeslat příspěvekod deska 21. 10. 2009 19:33

Jednoznačně SW problém... screen by vadu displeje nezobrazil... Bude to nejspíš vada ovladačů... kdyžtak napiš kdyby se Ti to podařilo vyřešit mam taky x1400 (když jsem měl pár dní nahozený W7 bylo to v pohodě)
deska
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka