muj Insp 6000 po cca 5 ti opravach mi vezmou zpatky a za cenu vyrovnani ceny mi daj novej.
no reknete, neni tohle supr jednani?

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Gruppe píše:cardel: no ony ty kryty ani nejsou nijak zvlast pohledne, jsou tu nekde jejich komplet obrazky a je to celkem neformny vylisek plastu ktery tam pry ani moc nepasuje. Jinak jine lakovani ti nedaji, leda bys malicko zakutil, pretajhl ho cely jemnym smirkem a striknul si ho kvalitni barvou sam ,)ja to tak udelal s Case, ale s noutem...kdepak, az tak vyjimecny si pripadat nemusim, staci ze tech DELLu neni v CR tolik a sami o sobe vypadaji luxusacky
jeste DOTAZ REINSTALu...TAKZE panove porad jste mi neodpovedeli, CO VSECHNO mam smazat, reinstalovat nebo jak jste na to sli vy? Smaznout uplne cely disk, nechat skrytou particion a disk si klasicky rozdelit na system C a na blbosti D ???, Resp jsou k tem noutum na CD utility nebo musim vse stahovat z webu? A co vsechno z webu stahnout? (jde mi treba o to aby fungovala ta predni tlacitka s prehravaci)
Gruppe píše:Jurax: Dual channel tisnad vysvetlovat nemusime, ANO, je lepsi mit vzdy RAM osazeny do paru. Zvysi se tim propustnost pametoveho systemu, v praxi to zas az tak zasadni rozdil neni, ale holt je to +
Jinak dve jadra ti pojedou malokdyú precti si par clanku o dvoujadrech, jeden VELMI zajimavy vysel i tady na zive cca pred mesicm
Dvoujadro je jen tahak na lidi, zatim VELMI malo vyuzitelne
![]()
SATA/PATA spotreba uz se taky resila, SATA miva NIZSI odber taktez 7200ot disk nema vyssi spotrebu. Vychazi to na stejno. Rozdil rychlosti nulovy, disky v noutech maji tak nizke prenosove rychlosti ze nevytizi ani PATA
vydrz na 9cell s GMA950 ma byt az k 8mi hodinam (v praxi uvadeji uziv 5hodin). S grafikou x1400 jde vydrz rapidne dolu.
Zalezi jak budes mit spravu napajeni a na tom co budes delat
IBM bude kvalitativne rozhodneo szupinek vyse, v tehle cenove relaci bych uz vybiral mezi Latitude a ne Inspironem
LOL: ovladace na WiFi 3945 pres 90MB !!! Nedela ty ovladace nahodou HP...nebo rovnou Microchroust??
na scanner HP jsem mel posledne pres 700MB
Chudak moje WiFi linka
>/quote]
EDIT: jinak jsem to zkousel pres Paragon Partition Manager 2005
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků