NB DELL inspiron 6400 skusenosti 3

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Gruppe 1. 12. 2006 12:44

prebliknout mi preblikne i normalne :) to bych neresil. Navic info a vrzajici klavesy ktere se tu obcas vyskytuji :) 8hodin mi vrzal (ale desne) baskspace...a pak uz nic, ani znamka po problemu :) doufam ze to vydrzi, ja jen abyste pri takovych detailech hned nezvedali tel na NBD ale pockali :)

Jinak partitition manager zvladl to rozdeleni vazne bez problemu :) che si s tim jen chvili pohrat :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod boonno 1. 12. 2006 12:46

jj souhlas, taky mi blb shift, ale počkal sem si a už šlape v poho, klávesnice asi potřebuje trochu vychodit;)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 1. 12. 2006 12:59

boonno: no ja ji vychazim zatim jen den ale ten backspace bych asi spis vyhodil nez vychodil ja kneprijemny zvuk to byl :D

Jo a jeste mala information, mechanika mi dosla (ma oblibena znacka mechanik:) ) NEC ND 6550A. Coz uz je snaz 4.typ mechaniky co do Insironu davaj :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vld 1. 12. 2006 13:39

gruppe:
me nechodil spravne space, ale nerozchodil jsem to a pred chvili odjel technik a mam novou klavesnici a funguje skvele
vld
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bubones 1. 12. 2006 13:52

pánové nezlobte se na mě, ale stesky typu, vrže mi klávesa - je to důvod k reklamaci? Fakt nechápu :shock: možná to bude tím, že mi žádná klávesa nevrže :)
V nouzi poznáš přítele, ale málokdy přítekyni.
Bubones
Junior

Odeslat příspěvekod vld 1. 12. 2006 14:00

jlordsen:
ja k tomu NB ma 2 roky NBD a ted jsem resil reklamaci klavesnice viz vyse a byl jsem v UK tak mi napsali ze to samozrejme plati i tam a je na mne kde to necham opravit. Nakonec jsem to ale nechal na doma. Nebyl jsem si jist jestli by v UK meli CZ klavesy.
vld
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomcop 1. 12. 2006 14:13

Bubones píše:pánové nezlobte se na mě, ale stesky typu, vrže mi klávesa - je to důvod k reklamaci? Fakt nechápu :shock: možná to bude tím, že mi žádná klávesa nevrže :)"/quote]

Tak mozno ked budes pisat vsetkymi 10 (mozno pises neviem) a nejaka klavesa ti bude blbnut (nebude fungovat po celej ploche, zachytava a pod...), tak by ti to casom pekne liezlo na nervy. Aspon bud rad, ze takyto problem neriesis.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod Bubones 1. 12. 2006 14:33

jasny, když blbne třeba se zachytává tak chápu, ale většina lidí vzdychá. že jim jen vrže... ale to neřešte to byla jen taková technická :)

btw. píšu všema deseti 8)
V nouzi poznáš přítele, ale málokdy přítekyni.
Bubones
Junior

Odeslat příspěvekod mk-jikas 1. 12. 2006 16:23

Tak vas zdravim uz mi prisli oba dnes druhy :D prvni:objednavka 10.11 zaplaceno prevodem KB 13.11 prisel 24.11 a druhy: objednavka 24.11 platit budu az pozdeje na fakturu a prisel 1.12 to byla rychlost oba jsou opravdu super vsem doporucuju 8)
mk-jikas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gruppe 1. 12. 2006 16:54

Panove mam problem, nout nechce askocit, hlasi PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.... asi problemy po rozdeleni pomoci disk partitionu :( Existuje nejaky recovery soft u nich na strankach nebo co s tim? :(

Bobones: no kdybys to slysel, mluvil bys jinak, bylo to jakao stara pruzina v rozvrzanym gauci, nejsel zadna citlivka, ale backspace pouzivam holt casto a lezlo mi to na nervy uz po 10ti minutach .D nastesti se umoudrila :D
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Indiana 1. 12. 2006 17:38

Mam uplne novy nepouzity kozeny kryt. Nechtel by někdo vyměnit za jiný?
Naposledy upravil Indiana dne 1. 12. 2006 22:03, celkově upraveno 1
Indiana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Forsaken 1. 12. 2006 19:19

TuT píše:akce podzim tam jeste je http://www1.euro.dell.com/content/topic ... l=cs&s=bsd

fakt nikdo nevite, jakej je to notas na tom obrazku? :/
E66, uz nikdy vic jak 1 telefon!!; T60; outdoors lover...

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you are not
Forsaken
Junior

Odeslat příspěvekod JayFrog 1. 12. 2006 19:59

Zdravim ludia, chcem sa spytat (najma ludi s dell inspiron 6400 a GMA 950) ake hry ste rozbehali na integrovanej grafike ?
Nie ze by som chcel na svojom notebooku drtit hry, ale obcas ako relax starsia hra neuskodi (moj inspiron: T2300 (1,66 GHz, 2x512 RAM, 80 GB disk, Intel GMA950, 1280x800 true brite, 6cell batery).
Poznam tuto kartu aj v porovnani s X200 od radeonu ci 6100 od geforce - neni to žiaden zazrak, ale že by bola až tak slaba som nečakal: proste nespustil som na nej ani NHL 2006, ani FarCry.
Preto by ma zaujimalo čo ste na nej hrali vy ?
JayFrog
Junior

Odeslat příspěvekod kyslyk 1. 12. 2006 20:39

zdravim
někdo tady psal(už přesně nevím kdo) že se tenhle notebook dováží z irska. Zajímalo by mně zda je tento dovoz nějak zpoplatněn nebo jestli je zcela zdarma.
kyslyk
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 1. 12. 2006 20:41

JayFrog: jestli ho jeste nekdy rozjedu, tak urcite Need For Speed Underground 2, Counter Strike.... :) Ale jinak to neni graf karta ale ZOBRAZOVADLo, prave proto ma moje draha polovicka Inspirona s GMA950 a ja s x1400 :) ,,starsi hra,, je NHL2006 a FarCry? :) no Far cry mozna, ale i tak to chce grafiku, aspon GF5200, nebo tu integ 6100vku a i ta s tim ma plny kecky prace :)

kyslyk: kupujes tady, dovoz z irska..cili nekupujes v jine zemi :) zadne zpoplatneni, jen cca 700,- za dopravu :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka