Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Neso píše:........ Tak ako pravidelne pustam touchpad do dualu a kazdyako to vsetko pekne a stylovo svieti...
hezo píše:Takže nahodil som tam Win XP Prof, a nedá sa to porovnať![]()
Vista možno tak za dva roky, ale momentalne je u mna XP na prvom mieste. Všetko krasne fičí, rychlo, len dohldam ostatok ovladacov a bude to OK. /quote]
Droopy299 píše:hezo píše:Takže nahodil som tam Win XP Prof, a nedá sa to porovnať![]()
Vista možno tak za dva roky, ale momentalne je u mna XP na prvom mieste. Všetko krasne fičí, rychlo, len dohldam ostatok ovladacov a bude to OK. /quote]
Když jsi tam instaloval ty WinXp dělals jsi něco s Biosem??? Mám ten Notebook teď na stole. Chci tam taky dát WinXp, ale na stránkách podpory jsem našel ke stažení "Bios update". Jak jsem pochopil má se instalovat při přechodu z Vist na Xp, ale nevím jak na to. V archivu jsou dva Setup.exe soubory a jeden s příponou .rom
Nevím jestli to mám spustitve Vistách nebo až po instalaci XP. Popřípadě jestli je to vůbec nutné dělat???
Díky moc za radu.Zdroj Fortron 500W, P4 3,0Ghz (Takt 3,55GHz) 800MHz FSB, 2x 512Mb RAM Kingston CL 2.5, MB MSI 865PE NEO2, Leadtek WinFast A7600GT 256MB GDDR3,zvuková karta Creative X-Fi Xtreme Gamer, Seagate 240Gb Sata 7200ot., Win. XP Prof. SP2
- Droopy299
- Junior
thomas1111 píše:Dnes som nejakou nahodou prisiel na to ako sa daju spustit Fn klavesy.
Tu je postup:
Start/Programy/TOSHIBA/Utillities/Accessibility a tu odkliknut "Pouzit funkci FN StickyKey (jedným prstem)"
Tam sa daju nastavit podla vasich potrieb ci chcete aj zvukove signaly a tak...pohrajte sa s tym. Idu vsetky skratky takze HURAAA!!!
A bolo to take jednoducheee>/quote]
thomas1111 píše:Takto: fakt je tam len par volieb ale tou co som spominal to vsetko zapnes. Funkcie FN su pridelene a nedaju sa menit. FN+F1 ti napr zamkne notebook, FN+F6 pridas kontrast, ... su to kombinacie ktore uz nezmenis. Pokial ti toto nefunguje, neviem kde je problem. Skus a napis...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků